Göz Kadar Gerçekçi Oyunlar Ne Zaman Çıkar? Veya Çıkabilir mi?

Merhabalar. 4-5 yıldır kafamdaki soru budur. Kendimi düşünmeden alamıyorum. Çıkabiliyor ise biz ölmeden görebilir miyiz? Ne zaman tahmini olarak çıkabilir? Veya buna yakın gerçeklikte herhangi bir oyun ne zaman çıkar? Çok merak ediyorum ayrıca istiyorum. Herhangi bir tahmininiz var mı?

Şu anlık bence dışarıya çıkıp gördüğümüz manzaradan daha güzel gözüken oyunlar var.

Hocam insan gözü 576 megapikselmiş. Bilgiyi öylesine verdim konuyla alakası yok ama. Bence 4-5 yılı daha var.

The Last Of Us Part 2, benim bu zaman kadar bir oyunda gördüğüm en gerçekçi grafiklere sahipti. Eğer downgrade yemezse Crimson Desert oyun grafiklerinde farklı bir çağa geçecek.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir kaç yıl içerisinde grafikler gerçek hayattaki gibi olacak bence.

Cyberpunk'a baktığımız zaman hala o seviyeye çok uzak olduğumuzu anlamak zor olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…