Göz Kadar Gerçekçi Oyunlar Ne Zaman Çıkar? Veya Çıkabilir mi?

:D komikmiş GTA 6'nın hala bir 3-4 yılı var Rockstar'ın halihazırda oyun içi satın almalarla hala para kazandığı bir oyunu bırakacağını sanmıyorum.

Oyun içi satın alım var mı sanıyorsun? Herkes hile kullanıyor. Direk parayı basıyorlar hile ile. İyi de yapıyorlar bence.

Çok yaklaştık ve 3-4 seneye çıkar diye düşünüyorum. Ancak öyle bir oyunun açık dünya olmayacağını düşünüyorum. Eğer öyle olursa sadece bilgisayar için ve 3090 gibi kartlar ile çalıştırılabilir çünkü ağaç, çimen, yollar, taşlar, dağlar, su gibi birçok şeyi modellemek için çok güçlü bir bilgisayar gerekir. Tabii tamamen aynı görüntüde olduğunu düşünürsek. Bir de boyutu çok çok yüksek olur.

Çok yaklaştık ve 3-4 seneye çıkar diye düşünüyorum. Ancak öyle bir oyunun açık dünya olmayacağını düşünüyorum. Eğer öyle olursa sadece bilgisayar için ve 3090 gibi kartlar ile çalıştırılabilir çünkü ağaç, çimen, yollar, taşlar, dağlar, su gibi birçok şeyi modellemek için çok güçlü bir bilgisayar gerekir. Tabii tamamen aynı görüntüde olduğunu düşünürsek. Bir de boyutu çok çok yüksek olur.
3-4 seneye RTX 6090 falan çıkar.

Oyun motoru tanıtımı için hazırlanmış bir demonun halihazırdaki son kullanılan donanımlarda tam oyun olarak çıkması düşük bir olasılık. Çıkmamış oyunların tanıtım videolarını da referans alamayız, çoğu oynadığımız oyun downgrade yiyerek piyasaya çıkıyor. Oyun dünyası olarak ellerinde yeni bir ışık teknolojisi var bunun üzerine odaklanacaklardır bir süre. Çoğu bağımsız firma ise gerçekçilikten çok sanat tasarımına önem veriyor (mesela Limbo oyununu telefondan bile oynayabilirsiniz ama oyun muazzam görünüyor). Çoğu firmanın şuan öyle bir derdi yok bile.

:D komikmiş GTA 6'nın hala bir 3-4 yılı var Rockstar'ın halihazırda oyun içi satın almalarla hala para kazandığı bir oyunu bırakacağını sanmıyorum.

GTA 6'nın geç çıkacak olma sebebi pandemi sebebiyle ekibin tamamen toplayamayıp bu kadar büyük bir oyunu da ekibi tamamlayamadan bu kadar büyü bir oyunu bitiremez 2023 ve 2025 arası çıkacak.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı