Göz Kadar Gerçekçi Oyunlar Ne Zaman Çıkar? Veya Çıkabilir mi?

GTA 6'yı bilmem ama GTA 7 taş ve sopalarla olacak.

Klasik bir ekşi sözlük başlık parselleme mesajı hahaha.

@288313 @Lowell1 hocam kötü bir şey demedim, ekşi sözlük yazarı, okuyucusu demedim. Yıl 2010'ken FIFA 2015 için denilen şeyler bunlar. Yanlış bir şey mi dedim?:D.

Son düzenleme:
Merhabalar. 4-5 yıldır kafamdaki soru budur. Kendimi düşünmeden alamıyorum. Çıkabiliyor ise biz ölmeden görebilir miyiz? Ne zaman tahmini olarak çıkabilir? Veya buna yakın gerçeklikte herhangi bir oyun ne zaman çıkar? Çok merak ediyorum ayrıca istiyorum. Herhangi bir tahmininiz var mı?

Bence böyle da ha iyi ya göz kadar gerçekçi istemezdim.

Merhabalar. 4-5 yıldır kafamdaki soru budur. Kendimi düşünmeden alamıyorum. Çıkabiliyor ise biz ölmeden görebilir miyiz? Ne zaman tahmini olarak çıkabilir? Veya buna yakın gerçeklikte herhangi bir oyun ne zaman çıkar? Çok merak ediyorum ayrıca istiyorum. Herhangi bir tahmininiz var mı?
Gta 6 gümbür gümbür geliyor.

Bence 3D hologram ve ar teknolojisi ile bu ve benzeri şeylerde başarılacağını düşünüyorum. Keza geri kalan tasarımsal mekan düzenleme veya karakter detayları zaten yapılıyor iş biraz sunumda farklılık gerektirecek gibi sanki.

Crimson Desert gerçekçi gözüküyor ancak tanıtım yapılırken bile FPS biraz düşüktü sanırsam.

GTA 6'yı bilmem ama GTA 7 taş ve sopalarla olacak.
1609838173124.png

Bonk.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı