- Makaleler
- 3
Merhabalar. 4-5 yıldır kafamdaki soru budur. Kendimi düşünmeden alamıyorum. Çıkabiliyor ise biz ölmeden görebilir miyiz? Ne zaman tahmini olarak çıkabilir? Veya buna yakın gerçeklikte herhangi bir oyun ne zaman çıkar? Çok merak ediyorum ayrıca istiyorum. Herhangi bir tahmininiz var mı?
Gta 6 gümbür gümbür geliyor.Merhabalar. 4-5 yıldır kafamdaki soru budur. Kendimi düşünmeden alamıyorum. Çıkabiliyor ise biz ölmeden görebilir miyiz? Ne zaman tahmini olarak çıkabilir? Veya buna yakın gerçeklikte herhangi bir oyun ne zaman çıkar? Çok merak ediyorum ayrıca istiyorum. Herhangi bir tahmininiz var mı?
Saçma sapan sözlük sitelerinde dolaşmıyorum ben.Klasik bir ekşi sözlük başlık parselleme mesajı hahaha.
GTA 6 gümbür gümbür geliyor.
Daha para kazandığını düşünüyor musun cidden? RDR2 Online ve GTA Online berbat.komikmiş GTA 6'nın hala bir 3-4 yılı var Rockstar'ın halihazırda oyun içi satın almalarla hala para kazandığı bir oyunu bırakacağını sanmıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.