Göz kanlanması ne zaman geçer?

Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarda hem çalışıyorum, hem oyun oynuyorum o yüzden 14-15 saat aralıksız ekrana bakıyorum. Sanıyorum ki bu yüzden gözüm kanlandı. Gerçekten bayağı fazla ama kendiliğinden geçer mi yoksa bir sağlık ocağına gitmeli miyim?

Arkadaşlar bilgisayarda hem çalışıyorum, hem oyun oynuyorum o yüzden 14-15 saat aralıksız ekrana bakıyorum. Sanıyorum ki bu yüzden gözüm kanlandı. Gerçekten bayağı fazla ama kendiliğinden geçer mi yoksa bir sağlık ocağına gitmeli miyim?
Monitörünüzde mavi ışık engelleyici var mı? Ekranı çok az sarartıyor ama gerçekten gözü rahatlatıyor. Bir de monitörün parlaklığını kısın. Kanlanma haftalarca sürmüyorsa gitmenize gerek yok.

İyi bile dayanmışsın. Gözlerini uzun vadede bozar o. Ufak şekilde varsa birazcık uyu ya da gözlerin kapalı dinlen uzun bir süre bayağı azalır ama ciddi şekilde varsa sağlık ocağına gitmelisin.

IMG_20240812_034142.jpg

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı