Göz kapakları aynı hizzada durmuyor

rashnikko

Kilopat
Tıpta nasıl tabir edilir bilemediğim bir sorunum var. Burun ameliyatı olmadan önce de olan bir şeydi aslında fakat ameliyat sonrası daha belirgin oldu. Sol göz kapağım gözlerim aynı hizada açıkken düşük gibi duruyor. Düşük denir mi bilemiyorum daha çok kapağımın yapısında bir sorun var gibi. Fotoğraf ekledim, gözüktüğü gibi bir göz kapağım normalken diğeri sanki düşmüş gibi daha farklı duruyor. Yaşayan veya duruma hakim olan varsa cevaplarınız bekliyorum.

Dosya Ekleri

• IMG-20240806-WA0046_edit_39547922133027.jpg
    IMG-20240806-WA0046_edit_39547922133027.jpg
    202,1 KB · Görüntüleme: 53
Bu bende de var hocamda niye sıkıntı ettinizki bir sağlık sorununamı yol açıyor yoksa asimetriden dolayımı rahatsız oldunuz.

Bu bende de var hocamda niye sıkıntı ettinizki bir sağlık sorununamı yol açıyor yoksa asimetriden dolayımı rahatsız oldunuz.
hocam bu kadar belirgin değildi ameliyat öncesinde rahatsız etmiyordu ama şimdi hep böyle durduğu için görüntü açısından rahatsızlık hissettim. doktora randevu alacağım bir ara ameliyatsız halledilebilecek bir durum mudur?

Hocam bu kadar belirgin değildi ameliyat öncesinde rahatsız etmiyordu ama şimdi hep böyle durduğu için görüntü açısından rahatsızlık hissettim. Doktora randevu alacağım bir ara ameliyatsız halledilebilecek bir durum mudur?

Göz bebeğini örtüyorsa sıkıntı var ameliyat olman gerekir. Fotoğrafa göre örtmüyor gibi görünüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı