Göz ucuyla görülen kıza aşk yeşertmek

Kali_user_Rubyk

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, benim oturduğum sitede eskiden bir kız vardı. Ama ilkokuldayken, sonra taşındı. Geçenlerde araçta giderken gözümün ucuyla gördüm. Belki o bile değildir, sadece benziyordur. Yüzünü hafızamı zorlayarak hatırladım. Aşık oldum, romantik hayal kurmaya başladım. Hatta buraya gelirse yalnız görürsem diye konuşma planı bile yaptım. Belki bunun sebebi aileden alamadığım sevginin arayışıdır. Ama onun buraya geleceğini hiç sanmıyorum. Bana yardım lazım ama ne konuda olduğunu bile bilmiyorum. OKB'm var. Onun dışında bipolar olabilirim. Sorunuz olursa cevaplarım. Ama yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu kadar yalnızlık iyi değil hocam, kızlarla sohbet edin gözünüzde bu kadar büyütmeyin.

Yok be, gözümde büyüttüğümden değil. Gerçekten bugün gelse gider konuşurum daha önce de başka kızlarla konuştum eskisi gibi çekinmiyorum. Ama okulda da kimse gözüme hoş gelmiyor.
Şimdi aklıma geldi saçları. Aslında sonra da gelmişti, artık daha net hatırlıyorum.
Hayatımda güvenmek istediğim biri olsun istiyorum. Ne olursa olsun arkalayacak. Arkadan vurmayacak. Kendimi çekinmeden anlatabileceğim biri olsun.

Yok be, gözümde büyüttüğümden değil. Gerçekten bugün gelse gider konuşurum daha önce de başka kızlarla konuştum eskisi gibi çekinmiyorum. Ama okulda da kimse gözüme hoş gelmiyor.
Şimdi aklıma geldi saçları. Aslında sonra da gelmişti, artık daha net hatırlıyorum.
Hayatımda güvenmek istediğim biri olsun istiyorum. Ne olursa olsun arkalayacak. Arkadan vurmayacak. Kendimi çekinmeden anlatabileceğim biri olsun.

Öyle birisi yok.

Öyle birisi yok.

Dostum var, çocukluk arkadaşlarımdan biri.

Buraya yazınca bu yeşerme (depreşme) azaldı. Artık eskisi gibi toz pembe değilim ama eskisi kadar mutlu da hissetmiyorum.

Üleeyyn! Az önce gördüm arkadaşı var ve akşam diye gitmedim(ve elimde poşet vardı :( ). Hem sinirliyim hem mutluyum. Telefonu mu ısırsam?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı