Göz Yormayan 24-25 Inc Monitör Önerisi

alio28390

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, 24-25 inch aralığında tasarım, yazılım, Photoshop gibi işler için IPS panel kaliteli bir monitör arıyorum. Bütçem 1k ile 1.2k arasında.

Son düzenleyen: Moderatör:
ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Buna bir göz at istersen. Ben de dün sipariş verdim, fiyatı gerçekten çok uygun geldi. Göz yormaması için Flicker-Free ve Anti Blue Light teknolojileri var. Ben de bu yüzden bu seçimi yaptım. Ayrıca monitörün normal fiyatı 700-800 TL arasında. Hepsiburada'da indirim var, 600 TL.

ViewSonic VA2419-SH 24" 5ms (VGA+HDMI) Full HD IPS Monitör Fiyatı Buna bir göz at istersen. Ben de dün sipariş verdim, fiyatı gerçekten çok uygun geldi. Göz yormaması için Flicker-Free ve Anti Blue Light teknolojileri var. Ben de bu yüzden bu seçimi yaptım. Ayrıca monitörün normal fiyatı 700-800 TL arasında. Hepsiburada'da indirim var, 600 TL.
Ben de aynı markanın şu modeli düşünüyorum nasıl sizce?
VIEWSONIC 27" VX2776-Smhd 4ms Full HD LED IPS MONİTÖR

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı