Gözcü yeni arayüz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aşırı hoş olmuş . Emeğine sağlık.

1- Gözcü daha önce yasal olmayan yöntemlerle kopyalanıp halka açık hale getirilmeye çalışıldı.
2- Programın verilerini sosyal üzerinden anlayabiliyor. Programın geniş bir kitlesi var zaten.
3- @300319 istese telemetri sistemi de yapabilir. Gözcü'yü yazabilen adam bunu da yapar. Tüm sistem özelliklerini bir döküm haline getirip geçici bir klasöre kopyalamak, daha sonra bunu uzak sunucuya atmak zor bir şey değil.
4- Gözcü @300319'ın açıklamasına göre sadece Windows 10 için hazırlandı.
5- Lisansın geçerli olup olmadığını yazılım sahibi belirler. Son kullanıcı değil .

Son düzenleme:

Verileri almak çocuk oyuncağı dediğiniz gibi. Yükleme ekranında .txt olarak alırım veriyi. Sonra E-Posta adresime gönderebilirim. Ama yapar mıyım? Hayır.

Process Monitor ile bakabilirsiniz programın ne yapıp yapmadığına.

Aynen öyle. Ama bu arada Gözcü başka platformlar için de geliyormuş sanırım . Ama @300319 hocamın açıklama yapması daha doğru olur.

Kusura bakmayın hocam masa başında ders çalışırken uyuya kalmışım, dönemedim. Yeni tema daha bir modern gözüküyor kesinlikle. Ben çok beğendim. Ama eğer eski tema çöpe atılmadıysa bir tema seçme şansı da güzel olabilirdi. Sonuçta bu temayı sevmeyenler de olabilir.
Yine de ben beğendim. Lisans konusunda ise @312971 ve siz zaten arkadaşa gerekeni yazmışsınız.
Elinize sağlık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…