VreaXC Femtopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #21 Grafen dedi: @VreaXC dostum burada kim ne derse desin senin sorununu muayene olmadan öğrenemeyiz. En iyisi doktora gitmen. Genişletmek için tıkla... Şu mesajı okur musunuz? Şimdi de alıntı gelmedi neyse dedim ki zaten randevu alacağım ama gene de sormak istedim.
Grafen dedi: @VreaXC dostum burada kim ne derse desin senin sorununu muayene olmadan öğrenemeyiz. En iyisi doktora gitmen. Genişletmek için tıkla... Şu mesajı okur musunuz? Şimdi de alıntı gelmedi neyse dedim ki zaten randevu alacağım ama gene de sormak istedim.
ÇikolatalıSüt Centipat Katılım 22 Haziran 2021 Mesajlar 366 Yer Merkül Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #22 Aramızdan bir doktor çıkma ihtimali düşük olduğudan kimse teşhis koyamaz o yüzden doktora git.
VreaXC Femtopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #23 Captain Levi dedi: Sağlık konuları asla şakaya gelmez, doktora gidin. Genişletmek için tıkla... Mesajlar listesinde ilk sırada zaten doktora gideceğim yazıyor bakarsanız. ÇikolatalıSüt dedi: Aramızdan bir doktor çıkma ihtimali düşük olduğudan kimse teşhis koyamaz o yüzden doktora git. Genişletmek için tıkla... Dur ben konuyu düzenleyeyim olmayacak böyle. Bu arada tebrik ederim daha bir ayı doldurmadığım bu forumda ilk göz ardı ettiğim insan oldunuz.
Captain Levi dedi: Sağlık konuları asla şakaya gelmez, doktora gidin. Genişletmek için tıkla... Mesajlar listesinde ilk sırada zaten doktora gideceğim yazıyor bakarsanız. ÇikolatalıSüt dedi: Aramızdan bir doktor çıkma ihtimali düşük olduğudan kimse teşhis koyamaz o yüzden doktora git. Genişletmek için tıkla... Dur ben konuyu düzenleyeyim olmayacak böyle. Bu arada tebrik ederim daha bir ayı doldurmadığım bu forumda ilk göz ardı ettiğim insan oldunuz.
joshamwerk Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 3.085 Çözümler 38 Yer Londra 11 Temmuz 2021 #24 VreaXC dedi: Mesajlar listesinde ilk sırada zaten doktora gideceğim yazıyor bakarsanız. Dur ben konuyu düzenleyeyim olmayacak böyle. Bu arada tebrik ederim daha bir ayı doldurmadığım bu forumda ilk göz ardı ettiğim insan oldunuz. Genişletmek için tıkla... Etiket atıp beni rahatsız etmeyi bırak. Aynı şekilde, kara listeme hoş geldin
VreaXC dedi: Mesajlar listesinde ilk sırada zaten doktora gideceğim yazıyor bakarsanız. Dur ben konuyu düzenleyeyim olmayacak böyle. Bu arada tebrik ederim daha bir ayı doldurmadığım bu forumda ilk göz ardı ettiğim insan oldunuz. Genişletmek için tıkla... Etiket atıp beni rahatsız etmeyi bırak. Aynı şekilde, kara listeme hoş geldin
4 439902 Hectopat Katılım 18 Mart 2021 Mesajlar 3.368 Çözümler 17 11 Temmuz 2021 #25 Gel kardeş sana bi' göz testi yapalım.
VreaXC Femtopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #26 439902 dedi: Eki Görüntüle 1103430Gel kardeş sana bi' göz testi yapalım. Genişletmek için tıkla... Komiklikler.
439902 dedi: Eki Görüntüle 1103430Gel kardeş sana bi' göz testi yapalım. Genişletmek için tıkla... Komiklikler.
Işıklımışıklı Megapat Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 555 Çözümler 2 11 Temmuz 2021 #27 Gözünün boydan fotosunu at.
VreaXC Femtopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #28 Işıklımışıklı dedi: Gözünün boydan fotosunu at. Genişletmek için tıkla... Sayıyla mı veriyorlar sizi? Niye bugün böyle insanlar çıktı karşıma sürekli?
Işıklımışıklı dedi: Gözünün boydan fotosunu at. Genişletmek için tıkla... Sayıyla mı veriyorlar sizi? Niye bugün böyle insanlar çıktı karşıma sürekli?
cilgin.cizer Hectopat Katılım 12 Nisan 2021 Mesajlar 231 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #29 VreaXC dedi: Komiklikler. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dediniz? Doktor muayenesinde de bunlardan soruyorlar.
VreaXC dedi: Komiklikler. Genişletmek için tıkla... Neden öyle dediniz? Doktor muayenesinde de bunlardan soruyorlar.
VreaXC Femtopat Katılım 20 Haziran 2021 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2021 #30 cilgin.cizer dedi: Neden öyle dediniz? Doktor muayenesinde de bunlardan soruyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kendince mizah yaptı, ben de ona cevap verdim.
cilgin.cizer dedi: Neden öyle dediniz? Doktor muayenesinde de bunlardan soruyorlar. Genişletmek için tıkla... Arkadaş kendince mizah yaptı, ben de ona cevap verdim.