Gözlerim bozuk mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar,
Özellikle son zamanlarda bir şey okurken ilk başta gayet net okurken resmen bir süre sonra göremiyorum bile, bu bir süre dediğim 10 ila 20 saniye oluyor hatta belki daha bile az. Bu nedir göz bozukluğu mu?
Her zaman mı böyle oluyor?

Her zaman mı böyle oluyor?
Son 1 yıldır evet ama son birkaç aydır çok daha baskın neyse ben konuyu dağıtmayayım, sadece düzgün soru soran arkadaşlara cevap vereyim. Yani bir kitap aldım okuyamayınca illallah ettim çok umursamadım ama bu durum daha da sıklaştı o yüzden yarın randevu alacağım.
Görme bozukluğun var mı bilmem ama yazdıklarında anlatım bozukluğu var.
Aynen hocam. Siz TDK'dan ödüllü bir insansınız zaten. :)

Etiket atıp beni rahatsız etmeyi bırak. Aynı şekilde, kara listeme hoş geldin :)
Bu kadar gergin tavırlar sergilemenize gerek yoktu hocam. Arkadaş zaten doktora gideceğini söylüyor, belki bilen vardır diye fikir almak için konu açmış. Konuyu açtığı kategori de buna uygun zaten, tavırlarınızı kategoriye izin veren moderatörlere yansıtın o zaman. Sağlığınız hakkında gerçekten bir sorun olduğunda ve endişelenmeye başladığınız zaman içgüdüsel olarak araştırmaya, soruşturmaya başlıyorsunuz zaten. Empati yapmak çok zor değil. Tam olarak kesin bir çözümü bulunmayan bir rahatsızlığa sahip oldum yakın zamanda, insan gerçekten her yerden fikir almaya çalışıyor böyle bir durumda. "Empati".

Son 1 yıldır evet ama son birkaç aydır çok daha baskın neyse ben konuyu dağıtmayayım, sadece düzgün soru soran arkadaşlara cevap vereyim. Yani bir kitap aldım okuyamayınca illallah ettim çok umursamadım ama bu durum daha da sıklaştı o yüzden yarın randevu alacağım.
Kesin bir şey söyleyemem ama miyop gibi bir hastalık değil, öyle olsaydı hep bulanık görürdünüz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı