Onlar kendini öldürse sen de mi kendini öldüreceksin?Hocam aynı konuları başkası da açmış
Onlar kendini öldürse sen de mi kendini öldüreceksin?Hocam aynı konuları başkası da açmış
Konuyla alakasız ama gözlüğü taktığınız ilk hafta acayip bir baş ağrısı olacak 3-4 güne alışırsınız. ( yeni konu açarsanız bu problem ile ilgili insanlar kızmasın diye dedimHmm tamamdır zaten yarın randevu alacağım.Teşekkürler kibarlığınız için. Bugün bende ne var bilmem ama herkes ters ve alaycı davranıyor kendince.
Siz benim soruma cevap verseniz ilk başta?Onlar kendini öldürse sen de mi kendini öldüreceksin?
Hocam o da sizin cevaplamanızı beklemiyordur bence. Forumu kullanan herkes aynı işle mensup değildir diye tahmin ediyorum. Tıp ile ilgilenen de vardır.Çünkü bu konuyu açman saçmalık. Meraktan açtığını söylemişsin, bu konuda biz senin merakını bile gideremeyiz. Sabırlı olup randevuyu bekleyebilirdin.
Cevap: Doktora gözüksen iyi olur.Siz benim soruma cevap verseniz ilk başta?
Asıl olayı zaten randevuda öğreneceğim bunu biliyorum ama insanların bir fikri belki bir bilgisi vardır diye sormuştum.Hocam o da sizin cevaplamanızı beklemiyordur bence. Forumu kullanan herkes aynı işle mensup değildir diye tahmin ediyorum. Tıp ile ilgilenen de vardır.
Oluyor böyle günlerim bazı günlerde ayrıca çekiyorum bu tarz insanları galiba. Canları sağolsunHocam o da sizin cevaplamanızı beklemiyordur bence. Forumu kullanan herkes aynı işle mensup değildir diye tahmin ediyorum. Tıp ile ilgilenen de vardır.
Biliyorum hocam ben bunu daha önce çok yaşadım. Niyeyse bir kesim insanlar her konuyu cevaplamak zorunda hissediyor kendini. Konu hakkında bilgili veya bilgisiz olmaları onlara göre fark etmiyor sanırım.Asıl olayı zaten randevuda öğreneceğim bunu biliyorum ama insanların bir fikri belki bir bilgisi vardır diye sormuştum.
Ne de olsa haklılar ben zaten silah zoruyla tehdit edip cevaplamalarını söyledim. Dediğim gibi yarın kendime gelirim muhtemelen.Biliyorum hocam ben bunu daha önce çok yaşadım. Niyeyse bir kesim insanlar her konuyu cevaplamak zorunda hissediyor kendini. Konu hakkında bilgili veya bilgisiz olması onlara göre fark etmiyor sanırım.
Ay şaka gibi yaBiliyorum hocam ben bunu daha önce çok yaşadım. Niyeyse bir kesim insanlar her konuyu cevaplamak zorunda hissediyor kendini. Konu hakkında bilgili veya bilgisiz olmaları onlara göre fark etmiyor sanırım..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.