Konuyla alakasız ama gözlüğü taktığınız ilk hafta acayip bir baş ağrısı olacak 3-4 güne alışırsınız. ( yeni konu açarsanız bu problem ile ilgili insanlar kızmasın diye dedim)
Hocam o da sizin cevaplamanızı beklemiyordur bence. Forumu kullanan herkes aynı işle mensup değildir diye tahmin ediyorum. Tıp ile ilgilenen de vardır.
Hocam o da sizin cevaplamanızı beklemiyordur bence. Forumu kullanan herkes aynı işle mensup değildir diye tahmin ediyorum. Tıp ile ilgilenen de vardır.
Biliyorum hocam ben bunu daha önce çok yaşadım. Niyeyse bir kesim insanlar her konuyu cevaplamak zorunda hissediyor kendini. Konu hakkında bilgili veya bilgisiz olmaları onlara göre fark etmiyor sanırım.
Biliyorum hocam ben bunu daha önce çok yaşadım. Niyeyse bir kesim insanlar her konuyu cevaplamak zorunda hissediyor kendini. Konu hakkında bilgili veya bilgisiz olması onlara göre fark etmiyor sanırım.
Biliyorum hocam ben bunu daha önce çok yaşadım. Niyeyse bir kesim insanlar her konuyu cevaplamak zorunda hissediyor kendini. Konu hakkında bilgili veya bilgisiz olmaları onlara göre fark etmiyor sanırım..