Gözlerimin bozulacağını hissediyorum

arda.nb01

Centipat
Daha fazla  
Özellikler 2-3 haftadır günde 15 saat ekrana bakıyorum (belki 13-14 olabilir) ve artık uzağı göremediğimi hissediyorum. Okul açılınca zaten bu saatler çok düşecek fakat gözlermin bozulcağını hissediyorum. Havuçla bu durumu dengeliyebilir miyim acaba?

Havuçla olmaz, bozulmamasını istiyorsan kullanım sınırı koy ve parlaklığı azalt. Ekstra olarak mavi ışık engelleyici gözlük satın al.

Yaklaşık 5 saat uyuyorsun desek 15 saat ekran baksan 4 saat boş vaktin kalıyor bu çok kötü bir durum.

Ben ailen olsam çoktan yasak koyardım zararlı o kadar fazla teknoloji ile iç içe olmak. Siz bu durumu boomer falan diyerek üstünü örtmeye çalışırsınız ama gerçek bu maalesef.

Özellikler 2-3 haftadır günde 15 saat ekrana bakıyorum (belki 13-14 olabilir) ve artık uzağı göremediğimi hissediyorum. Okul açılınca zaten bu saatler çok düşecek fakat gözlermin bozulcağını hissediyorum. Havuçla bu durumu dengeliyebilir miyim acaba?

Çok bakarsan tabii bozulur 15 saat PC başında kalmak ne abi hiç başın da mı ağırmıyor eyvallah anlarım kafanı dağıtan tek şey PC de 15 saat biraz fazla dışarı çık biraz.

Yaklaşık 5 saat uyuyorsun desek 15 saat ekran baksan 4 saat boş vaktin kalıyor bu çok kötü bir durum.

Ben ailen olsam çoktan yasak koyardım zararlı o kadar fazla teknoloji ile iç içe olmak. Siz bu durumu boomer falan diyerek üstünü örtmeye çalışırsınız ama gerçek bu maalesef.

5 saat değil ya gece 2'de filan yatıyorum 10.30'da kalkıyorum işte 11 gibi oturuyorum işte öyle :(

Uzaklara bak, karşıda dağ falan varsa oralara bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı