Gözlük sadece iyi görmenize yarar. Düşmesin de etkisi var mıdır? Sayılır. Ama öyle aman aman bir etkisi yok. Geçici çözüm denilebilir.Teşekkürler.
15 yaşındayım geçme en azından azalma ihtimali var yani.22-23 yaşından küçükseniz ve gözlüğü doğru kullanırsanız düşer. (İstisnai göz hastalıkları ve numaraları hariç)
Ancak göz tembelliği gibi durumlarda artar.
Tamamen size bağlı. Optikçinize de danışın.
TamamdırGozluk kullanmazssan daha hizli buyur. Kullanirsan buyumeyi yavaslatirsin. 0.25 ve 1.0 arasi goz dereceleri gozluk ile duzelme ihtimali var ama deger 1.0 gectikten sonra gozun duzelme ihtimali yok denebilir. Gozluk sadece gozunuzu yormayi engeller ve numaranin yavas buyumesini saglar bu durumda. Yani her halukarda takmaniz gerekiyor.
Belirli bir yaşa kadar durmaz, tahminen 20'li yaşlarında durur.15 yaşındayım geçme en azından azalma ihtimali var yani.
Tamamdır![]()
Goz merceginiz inceyse yapilmiyor. Goz merceginize bagli bu durum.Peki lazer çizdirme işe yarar mı ileride.
Tek korkum kafama birşey gelse gözümde kırılır mı ihtimali. Onun dışında sizce lens kullanmak mı daha mantıklı yoksa gözlük kullanmak mı?Eger gozluk takmaktan cekinceniz varsa 12 senedir kullaniyorum alisiyorsunuz bir sure sonra.
Goz merceginiz inceyse yapilmiyor. Goz merceginize bagli bu durum.
Tek korkum kafama bir şey gelse gözümde kırılır mı ihtimali. Onun dışında sizce lens kullanmak mı daha mantıklı yoksa gözlük kullanmak mı?
:/Lens'i 18 yaşından küçüklere vermiyorlar diye biliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.