Gözlük en iyi nasıl temizlenir?

Vallahi hocam maddi durumun iyiyse ve bulabilirsen, gözlükcülerde bir tane makine var içinde temizleyici su oluyor. Ona gözlüğü koyuyorlar makineyi çalıştırıyorlar tertemiz yapıyor. Atasun optik mağazasında görmüştüm ondan alabilirsin

Vallahi hocam maddi durumun iyiyse ve bulabilirsen, gözlükcülerde bir tane makine var içinde temizleyici su oluyor. Ona gözlüğü koyuyorlar makineyi çalıştırıyorlar tertemiz yapıyor. Atasun optik mağazasında görmüştüm ondan alabilirsin
Hocam bunu duymuştum ben de aslında bir gün gidip bakmayı düşünüyorum. Ama internette araştırınca bazılarının sadece titreşim yaptığını bir işe yaramadığını söylüyorlar. Tabii üst modeller gerçekten temizliyor olabilir. Bildiğiniz bir model varsa link atar mısınız?

Merhaba, gözlüğümü cidden hiç leke kalmayacak ve hızlı bir şekilde silmek istiyorum. Bunun için en iyi yöntem nedir sizce? Gözlük temizleme spreyiyle ve gözlükçülerde satılan bezle temizliyorum fakat her zaman istediğim sonucu vermiyor. Ayrıca sürekli yıkamak gerekiyor bezi. Gözlüğümü dairesel olarak temizliyorum fakat kirler, tozlar gözlüğün kenarlarına kayıyor. Oraları da sonradan ekstra silince bu sefer de gözlük camının ortalarına kayıyor kir.

Ya işte ne olacak tişörtüne sil diyebilirsiniz ama cidden iyi bir yöntem arıyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız sevinirim.

Gözlükte sıfır kir olması pek mümkün değil. Zaten eninde sonunda gözlüğünüzün üstünde yansıma, kir vb. şeyler olmasına alışıyorsunuz. Sabah temizleyin yeter.

Gözlükte sıfır kir olması pek mümkün değil. Zaten eninde sonunda gözlüğünüzün üstünde yansıma, kir vb. şeyler olmasına alışıyorsunuz. Sabah temizleyin yeter.
Ben sürekli gözlüğü takmıyorum aslında. Bilgisayarda odak gerektiren işler yaparken falan takıyorum. Sabah temizliyorum evet ama yine de akşama kadar toz oluyor.

Hocam bunu duymuştum ben de aslında bir gün gidip bakmayı düşünüyorum. Ama internette araştırınca bazılarının sadece titreşim yaptığını bir işe yaramadığını söylüyorlar. Tabii üst modeller gerçekten temizliyor olabilir. Bildiğiniz bir model varsa link atar mısınız?

Maalesef hocam bildiğim veya tavsiye edebileceğim bir model yok. Sadece mağazada görmüştüm bende

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı