Morgan.jones
Hectopat
- Makaleler
- 1
Ne açıdan mesela hocam? Lens ile görmekle gözlük ile görmek arasında fark var mı?
Gözün direk bağlı olduğu için daha net olabilir ayrıca gözlüğü sürekli temizlemen gerek.
Ne açıdan mesela hocam? Lens ile görmekle gözlük ile görmek arasında fark var mı?
Gözün direk bağlı olduğu için daha net olabilir ayrıca gözlüğü sürekli temizlemen gerek.
Ne için kullanacağınız buradaki önemli husus, kullanım alanlarınız neler olacak?
Şöyle söyleyeyim; ben her ikisini de kullandım. Dediğiniz kısım evet gerçekten buğu kötü oluyor, futbol falan veya farklı bir spor yaptığınız zaman gözlük kullanişsiz ve kötü oluyor. Bunlar gibi birçok şey.Okula gidiyorum sabahları, mesela soğuktan sıcağa geçtiğimde buğu yapıyor. En basit örnek buydu.
Biraz geç cevap veriyorum, görmemişim. Bir kutuda 6 adet lens var lenslerin tanesi 15 gün bazıları 30 gün kullanım sunuyor satın alırken ona dikkat edersin. İki gözün de aynı numara ise alacağın bir kutu lens 3-5 ay idare eder. 2 gözün de farklı ise mecbur 2 kutu. 30 günlük lensi her gün kullanmam dersen 1.5 ay idare edebilirsin ben öyle yapıyorum tabi göz sağlığı için iyi olmayabilir orasını bilemem. Astigmatın da varsa torik lens denen lensten alman gerekiyor.Hocam lensler hakkında biraz bilgi verir misiniz?
İlk defa lens kullanacağım 1 kutu lens aldığımı düşünelim içinden kaç tane çıkıyor? Bunlar tek kullanımlık mı? 1 gün lens 1 gün gözlük taksak sorun olur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.