Çözüldü Gözlükten dolayı MSÜ'ye girememenin çözümü var mı?

• Konuyu başlatan Noxry
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 33
  • Görüntüleme 1.152
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Noxry

Centipat
Daha fazla  
Merhaba bir süredir hayalim MSÜ'den subay olmaktı. Ancak gözümden dolayı giremiyorum girmenin bir yolu var mı?

Çözüm
Gözünü sağlık mülakatından 6 ay önce çizdirirsen geçme ihtimalin var başkada yok diye biliyorum.
N
Dostum göz çizdirmeyi asla ama asla önermem çünkü hem yaş tutmama ihtimali var hem de göz cizdirmede iris çapında kornea da iz kalır, sağlık kontrolünde göze bakıldığında dikkatli bakarsan iz gözükür, eskiden olsaydı doktorun insafına göre geçer kalırdın ama şu an onunda pek ihtimali yok o yüzden göz numaralarının toplamı 2'yi geçiyorsa ve çok isityorsa tek seçenek no touch lazerdir hava harp için.
No Touch dan başka seçenek yok zaten, no touch ile giren çok insan tanıdım, bende isterdim çizdirip denemeyi ama işte olmadı.

Kara kuvvetleri düşünüyorum.

Kara ile ilgili pek bir bilgim yok dostum fakat işini garantiye almak istiyorsan her türlü no touch olmak en iyisi.

N
No touchdan başka seçenek yok zaten, no touch ile giren çok insan tanıdım, bende isterdim çizdirip denemeyi ama işte olmadı.

Senin adına çok üzüldûm dostum hayırlısı böyleymis hayatın sonu değil ama cidden moral bozan bir olay.

Kara ile ilgili pek bir bilgim yok dostum fakat işini garantiye almak istiyorsan her türlü no touch olmak en iyisi.

Senin adına çok üzüldûm dostum hayırlısı böyleymis hayatın sonu değil ama cidden moral bozan bir olay.

Teşekkür ederim, kendimi oraya çok ait hissetmiştim, şu an ise her aklıma geldiğinde göğsüm daralıyor ama olsun bir şekilde yaşayacağız 👍

Neyse Cem Karaca dinleyerek hayallere dalmaya devam edeyim ben.

Leo angart tarafından yazılan " Doğal Yöntemle Gözlüklere Veda" adlı bir kitap var onda sende olan göz kusuruna göre bazı egzersizler var eğer içinizden gerçekten düzelecek diye inanarak bu egzersizleri düzenli olarak yaparsanız göz derecenizi sıfıra düşürebilirsiniz. Benim kardeşim düzenli olarak yapmıştı ve göz derecesini sıfıra indirmişti. Tabi diyebilirsiniz bu egzersizler düzeltiyorsa niye doktorlar var niye gözlükler var diye, ben kendi tavsiyemi ve benimde, kardeşiminde deneyimlerini size aktarıyorum. İnanmayıp denemezseniz sizin kaybedeceğinizi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı