Kesinlikle ama kesinlikle gözün çizdirmeye uygun mu baktır, benim uygun değil dendi öyle kaldım ortada ağladım hastane bahçesinde.
Göz çizdirmekten başka çaren yok, bu arada hangi harp okulunu düşünüyorsunuz? Yani hangi kuvveti istiyorsunuz?
No Touch dan başka seçenek yok zaten, no touch ile giren çok insan tanıdım, bende isterdim çizdirip denemeyi ama işte olmadı.Dostum göz çizdirmeyi asla ama asla önermem çünkü hem yaş tutmama ihtimali var hem de göz cizdirmede iris çapında kornea da iz kalır, sağlık kontrolünde göze bakıldığında dikkatli bakarsan iz gözükür, eskiden olsaydı doktorun insafına göre geçer kalırdın ama şu an onunda pek ihtimali yok o yüzden göz numaralarının toplamı 2'yi geçiyorsa ve çok isityorsa tek seçenek no touch lazerdir hava harp için.
Kara kuvvetleri düşünüyorum.
N
No touchdan başka seçenek yok zaten, no touch ile giren çok insan tanıdım, bende isterdim çizdirip denemeyi ama işte olmadı.
Kara ile ilgili pek bir bilgim yok dostum fakat işini garantiye almak istiyorsan her türlü no touch olmak en iyisi.
Senin adına çok üzüldûm dostum hayırlısı böyleymis hayatın sonu değil ama cidden moral bozan bir olay.
Teşekkür ederim, kendimi oraya çok ait hissetmiştim, şu an ise her aklıma geldiğinde göğsüm daralıyor ama olsun bir şekilde yaşayacağız
Neyse Cem Karaca dinleyerek hayallere dalmaya devam edeyim ben.
Hocam iki gözde de derece değişikliği olduğu için uygun değil.Hocam diğer ameliyata uygun mu gözünüz.
Hocam iki gözde de derece değişikliği olduğu için uygun değil.
Dereceler ne zaman sabit kalırsa o zaman çizdirebilirim.
Hocam peki ne zaman duruyor yani girebilir misiniz ileride MSÜ'ye.
Hocam boş verin MSÜ ye uğraşmaya değmez gözlüğü atın yeter sağlığınız dan öte şey yok.Yaş oldu 19, maalesef geçti artık...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.