Gözüme kolonya kaçtı

mertbaskan

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, gözüme küçük kuzenim kolonya atti 2 3 damla geldi. Gözümün burnumdan izak olan tarafına. Bende direk 10 dk boyunca suyla yıkadım ama şimdi hafif bir yanma var. Bir şey olur mu?

Böyle bir temas halinde hemen 2-3 dakika bol su ile temas haline olan bölgeyi yıkamanız gerekir. Siz de bunu yapmışsınız, bir şey olmaz merakınız olmasın. Aceleyle biraz hızlı yıkadıysanız tahriş olmuş olabilir, muhtemelen yarın sabah düzelmiş olacaktır.

Ben gözüme mentollü burun spreyi sıkmıştım yanlışlıkla hala sıkıntısız görüyorsam size hiçbir şey olmaz.

Bol su ile yıkayın gözünüzü. Saat başı veya saatte 2 olmak üzere.

Arkadaşlar, gözüme küçük kuzenim kolonya atti 2 3 damla geldi. Gözümün burnumdan izak olan tarafına. Bende direk 10 dk boyunca suyla yıkadım ama şimdi hafif bir yanma var. Bir şey olur mu?

Birşey olacağını düşünmüyorum. Fakat ne olur ne olmaz bir doktora görünmeniz tavsiyemdir.

Beyaz kısmında kızarıklık veya kan oturması yok şu an.
Kork.

Ben gözüme mentollü burun spreyi sıkmıştım yanlışlıkla hala sıkıntısız görüyorsam size hiçbir şey olmaz.

Bol su ile yıkayın gözünüzü. Saat başı veya saatte 2 olmak üzere.

Korktum bir anda gözüm yanınca.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı