Gözümü istediğim zaman bulanık yapabiliyorum

İsteyen herkes yapabilir ki bunu. Zor bir şey değil. Çocukken daha fark etmiştim bunu. Fakat siz söyleyince fark ettim ki uzun zamandır yapmamışım. Yine oluyor. Gayet basit yapması. Herhangi bir hastalıkla vs. alakalı değil.

İsteyen herkes yapabilir ki bunu. Zor bir şey değil. Çocukken daha fark etmiştim bunu. Fakat siz söyleyince fark ettim ki uzun zamandır yapmamışım. Yine oluyor. Gayet basit yapması. Herhangi bir hastalıkla vs. alakalı değil.
Nasıl yaptığınızı anlatırsanız belki bizde yapabiliriz.

Telefonlarımızın kamerasındaki odaklama özelliğinin gelişmiş hali gözümüzde var işte, herkes yapabiliyor bunu :D

Bende de değişik bir şey var hiç araştırmadım bile. Gözüm aşırı bozuktur benim anca dibimdekileri görebilirim ama gözümü bi süre kapalı tutup açtığımda baya bi netleşiyor her yer, ama tekrar gözümü kırptığım an yine bozuluyor 😅

Nasıl yaptığınızı anlatırsanız belki bizde yapabiliriz.
Bunu tarif etmek zor gibi. Ama mantık olarak şöyle. Telefon kamerasını açtıktan sonra odağa bastığınız zaman bir yeri netleştiriyor ya, onu gözünüz düşünün. Kalanlar da bulanık. Gözünüzü sanki odak yaparmış gibi sabit bir yere bakın ve bulanıklaştırın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı