İnsanların böyle karizmatik özellikleri olur özelliğe bak.İstediğim zaman gözümü bulanıklaştırıp netleyebiliyorum.
Gözüm hiçbir şekilde hareket etmiyor yani kısmayla falan ilgisi yok.
Neden olabilir?
İnsanların böyle karizmatik özellikleri olur özelliğe bak.İstediğim zaman gözümü bulanıklaştırıp netleyebiliyorum.
Gözüm hiçbir şekilde hareket etmiyor yani kısmayla falan ilgisi yok.
Neden olabilir?
Halen odaklayarak net görebiliyorsanız ne güzel işte. Bu durumdan neden şikayetçi olduğunuzu tam olarak anlayamadım.Önceden gözümün ikisi de 0.50, 0.50 idi o zaman da oluyordu.
Şu an bir gözüm 2.75 bir gözüm 1.75 ama yine oluyor.
Nasıl yaptığınızı anlatırsanız belki bizde yapabiliriz.İsteyen herkes yapabilir ki bunu. Zor bir şey değil. Çocukken daha fark etmiştim bunu. Fakat siz söyleyince fark ettim ki uzun zamandır yapmamışım. Yine oluyor. Gayet basit yapması. Herhangi bir hastalıkla vs. alakalı değil.
Yalan bir bilgi vermeyin. Bunu genel olarak herkes yapabiliyor zaten.Göz doktoruna gittiniz mi hiç? Bu her iki gözü de aynı derecede bozuk olup, odaklama sayesinde net görebilen ama aslında gözü bozuk olan insanlarda oluyor.
Bunu tarif etmek zor gibi. Ama mantık olarak şöyle. Telefon kamerasını açtıktan sonra odağa bastığınız zaman bir yeri netleştiriyor ya, onu gözünüz düşünün. Kalanlar da bulanık. Gözünüzü sanki odak yaparmış gibi sabit bir yere bakın ve bulanıklaştırın.Nasıl yaptığınızı anlatırsanız belki bizde yapabiliriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.