Gözümü kaydırınca ağrıyor

Hannibal Lecter

Femtopat
Katılım
3 Kasım 2020
Mesajlar
32
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İyi forumlar, yaklaşık bir aydır gözümü sağa sola kaydırınca okumakta zorluk çekiyorum ve gözüm ağrıyor. İlk başlarda YKS'ye çalıştığımdan yorgunluktandır dedim ama artık kitap bile okuyamıyorum. Bunun sebebi astigmattan dolayı olabilir mi? Hiç böyle bir şey yaşamış olan var mıdır? En son 4 yıl önce doktora gittiğimde sol 0.50, sağ 0.75 astigmatım vardı neredeyse 3 yıldır gözlük takmıyorum. Doktora gitmeden bir sorayım dedim doktora git demeyin lütfen.
 
Son düzenleme:
Benim de gözüm uzağı bulanık görmeye başladı üstelik daha 15 yaşındayım ama yavaş yavaş düzeliyor sanırım, yalnız değilsin yani umarım biraz olsun bu seni iyi hissettirir.
 
Aynı şey mi bilemiyorum ama başıma benzer bir durum gelmişti. Yattığım yerden kitap okumaya kaptırmıştım kendimi ve gözlerim sürekli en aşağı bakacak şekilde okuyordum. Gözlerim gün içinde her hareketinde ağrı yapıyordu. Tam karşı tarafa baktığım durumlar hariç ağrı oluyordu. bir süre göz hareketlerini elimden geldiğince sadece karşı tarafa bakacak şekilde kısıtladım ve düzeldi. O durumdan sonra kitabı olabildiğince tam karşımda tutmaya çalışıyorum.

Geçmiş olsun.
 

Geri
Yukarı