Gözün kapalıyken etrafı görmek

Ekran Görüntüsü (65).png


Öylesine yorum yapmıştım, bir geldim vaziyete bak.

Bence sıradan kitleye hitap etmek için hileye başvuruyorlar.
 

Dosya Ekleri

  • Ekran Görüntüsü (67).png
    Ekran Görüntüsü (67).png
    25,5 KB · Görüntüleme: 120
Son düzenleme:
 
Evet yorumlarınız için teşekkür ederim video kurgu sanırsam başka bir başlıkta açılan görseli paylaşıyorum iyi akşamlar.
 

Dosya Ekleri

  • x.jpg
    x.jpg
    69,5 KB · Görüntüleme: 149
Selamlar nasılsınız? Bugün izlediğim bir video hakkında merak ettiğim şeyler var linki aşağıya bırakacağım. Şimdi videoyu izleyenler daha iyi anlar, orkun ve videodaki birkaç kişi gözlerinde bant varken hiç zorlanmadan 5dk gibi bir sürenin ardından tüm renkleri görüyorlar ve etraf da dolaşıyorlar falan falan. Ben olmayacağını bilsem de denedim :D acaba bu videodaki olaylar kurgu mudur kafama takıldı ya da siz denediğiniz zaman oldu mu? Sonuçta böyle kısa süre içinde artık 3. göz mü neyse onun olması zor değil mi sizce de? Yorumlarınızı bekliyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu eski konu fakat olay gerçek infovision diye araştırdığımızda birçok haber kanalına konuk olduğu görebiliyoruz zaten yalan olsa çoktan ortaya çıkardı. Sonuçta onların yaptığı şey epifiz bezi sayesinde epifiz bezi beynin tam içinde olmasına rağmen ışığa duyarlı taktıkları o göz bandlarının özelliği ise içinde gözlerin açılabiliyor olması ve tamamen saf karanlık sağlaması birazcık epifiz bezinin neye yaradığından bahsedeyim çoğumuz uyku hormonu salgıladığını biliyoruz fakat bir özelliği daha örneğin sokakta yürürken birisi arkamızdan bize bakıyormuş gibi hissederiz işte bu epifiz bezi sayesindedir zaten Google'a epifiz bezi yazınca birçok kaynak çıkıyor ve bunun çok eskiden de bilindiği ortaya çıkıyor.
Evet yorumlarınız için teşekkür ederim video kurgu sanırsam başka bir başlıkta açılan görseli paylaşıyorum iyi akşamlar.
Maskenin içi parlak plastik.
Yansıma olduğu çok belli.
Sondaki orkun ışıtmak'ın delik açıklaması daha makul bence.

Maskede delik yok beynin oluşturduğu sanal pencere zaten Google mindfold yazınca sadece orkunun değil birçok kişinin yapabildiğini görürsünüz.
 

Geri
Yukarı