gofirmware.com güvenli mi?

Android 7 atabilecek var mı ?
Hocam telefonu biliyorum ancak arkadaşın söylediği "gofirmware.com" adlı sitede bulamadım.

Tamam hocam ;)
Açıkcası X'da forumda bulunmuyorsa tereddüt etmek gerek.
Büyük ihtimalle dediğim potansiyel sorunlardan yaşayacaksınız tercih size ait.

Hocam bir şey soracağım. Konuyla alakası yok ama 30 Mbps Superonline var 240 MB'yi 30 dakikada yüklüyor SD kart kullanmaya çalışıyorum SD kartı kullanıyorum telefona sertçe vurdum diyelim SD kart başka bir SD kart diyor. İndirdiklerim siliniyor. Aynı işlemi baştan yapıyorum sorun nedir telefonda virüs falan yok orijinal sürümünde. Ayrıca qualcom da yok gibi telefon 3-6 saat arası anca doluyor.
CArLx hocam?

Son düzenleme:
Hocam bir şey soracağım. Konuyla alakası yok ama 30 Mbps Superonline var 240 MB'yi 30 dakikada yüklüyor SD kart kullanmaya çalışıyorum SD kartı kullanıyorum telefona sertçe vurdum diyelim SD kart başka bir SD kart diyor. İndirdiklerim siliniyor. Aynı işlemi baştan yapıyorum sorun nedir telefonda virüs falan yok orijinal sürümünde. Ayrıca qualcom da yok gibi telefon 3-6 saat arası anca doluyor.
Hocam SD kartların çalışma prensipleri hakkında bilgi sahibi değilim. Ancak direk SD karta yüklemek yerine önce telefona sonrada dosya SD karta taşınırsa sorun ortadan kalkabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı