gofirmware.com güvenli mi?

Hocam SD kartların çalışma prensipleri hakkında bilgi sahibi değilim. Ancak direk SD karta yüklemek yerine önce telefona sonrada dosya SD karta taşınırsa sorun ortadan kalkabilir.

Hayır hocam telefona sadece 2 -3 GB kadar oyun yükleniyor bende 16 GB takıp onun üzerine oyunları kuruyorum.(konuyla ilginiz için teşekkürler)

Hayır hocam telefona sadece 2 -3 GB kadar oyun yükleniyor bende 16 GB takıp onun üzerine oyunları kuruyorum.(konuyla ilginiz için teşekkürler)
Aklıma sarsıldıkça pinler arası temas kopup SD kartı yeni baştan takılmış gibi gözükme ihtimali geliyor yazılımsal olarak herhangi bir olumsuzluk gözükmüyor. Önerime gelirsek o telefonu elinizden çıkarın hocam ikinci el Custom ROM sayısı güzel olan telefon önerilende bulunabilim S5 SM-G900F alınıp Android 10-11 stabil olarak kullanılabilir.

Aklıma sarsıldıkça pinler arası temas kopup SD kartı yeni baştan takılmış gibi gözükme ihtimali geliyor yazılımsal olarak herhangi bir olumsuzluk gözükmüyor. Önerime gelirsek o telefonu elinizden çıkarın hocam ikimci el Custom ROM sayısı güzel olan telefon önerilende bulunabilim S5 SM-G900F alınıp Android 10-11 stabil olarak kullanılabilir.
Hocam para kazansam alırım da bu yaz elime büyük ihtimal p20 lite geçecek onun için yapılabilcek bir şey var mı?

Hocam isminde hayır yok. Telefonunuz Android 9 olmuyorsa sisteminiz kaldırmıyor demektir. Boşuna yapmayın.
Kim dedi onu? Benim J2 Prime Pie GO'ya kadar sorunsuz çalışıyor. Fakat 6.0.1 stock kullanıyor. Gelmemesinin nedeni genelde firmalar sadece uğraşmak istemiyorlar.

Konuya gelirsek, XDA developers'de aramaya çalışın. Orada bolca ROM ile alakalı rehber ve içerik var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı