GOG güvenilir mi?

Sanırım oyunları buradan alınca direkt bizim oluyormuş. Burası güvenilir mi? Sitenin GOG Galaxy Launcher'ının indirme bağlantısını VirusTotal'de tarattığım zaman 1 tane malware diye uyarı verdi. Tam anlamadığım için size sormak istedim.

Güvenilir. Uzun zamandır kullanıyorum. Kaspersky kullanıyorum daha bir uyarı almadım.

Ayrıca GOG ve Epic hesabını başka Amazon hesabı ile bağlayabilirsin, neden dersen Samsung nembers arada bedava Prime veriyor, geçen sene 6 ay vermişti bu sene 4 ay verdi. Başka bir yerden de bedava bulursan yine GOG ve Epic hesabınla bağlayabilir ve oyunları alabilirsin.

Ve tekrar yine veriyor. :d 31 Temmuz'a kadar sıfır hesap üzerinde kullanabilirsin ve dediğim gibi hesabını bağlayabilirsin. :d
Samsung'tan bayramlık hediyesi. :D

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250602_053926_Samsung Members.jpg
    Screenshot_20250602_053926_Samsung Members.jpg
    40,8 KB · Görüntüleme: 13
Sanırım oyunları buradan alınca direkt bizim oluyormuş. Burası güvenilir mi? Sitenin GOG Galaxy Launcher'ının indirme bağlantısını VirusTotal'de tarattığım zaman 1 tane malware diye uyarı verdi. Tam anlamadığım için size sormak istedim.
GOG, CD Project Red'in kendi oyun satış platformudur. Güvenilirdir, merak etmeyin.

Prime Gaming bazen uyelerine bedava oyun dagitiyor. Bu oyunlar bazen Epic Games'ten bazense GOG uzerinden falan oluyor. Su an nasil bilmiyorum ama bir aralar kod veriyordu o kodu girince oyunu ucretsiz toplayabiliyorduk. Gorunuse gore artik GOG ve Epic Games hesabinizi baglamanizi istiyor, buyuk ihtimalle Prime Gaming'den oyunu toplayinca otomatik olarak GOG/Epic games hesabiniza ekleniyor gibi.

Amazon hesabiniz GG olsa da ne GOG hesabiniza ne de Epic Games hesabiniza bir sey olur. Hepsi bir birinden bagimsiz servisler cunku. Hesaplari bir biriyle bagladiginizda artik bu platformlar kendi aralarinda iletisim kurabiliyorlar o kadar. Tipki ust satirda dedigim gibi, Amazon'dan oyun toplayinca GOG/Epic Games hesabiniza su oyunu topladi diye haber yolluyor ve sizin GOG/Epic Games hesabiniz da haberi alinca belirtilen oyunu kutuphanenize ekliyor.
Hocam zahmet edip cevap verdiğiniz için önce size sonra diğer arkadaşlara teşekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı