Gold Nova Çöplüğü

Cahilce bir soru olacak farkındayım. Steam bu platforma izin veriyor değil mi?

Silver'a düştüm çıkamıyorum.
Çıkma, bak yemin ediyorum kanser bir illet bu Nova. Ya ne güzel Nova 4 olduk oh bitti kurtuluyorum derken bir maç kaybettik ya alt tarafı, direkt 3'e düşürdü var mı böyle bir şey Ya tamam düşürdün de niye geri çıkartmıyorsun be Gaben adam
hile koruma sistemi var, ama bu hikaye.
Valve'e göre iyidir ama dediğin gibi hikaye o da.

Epeydir oynamıyordum zaten. Sokağa çıkma yasağı geldi sonra bilgisayar iyice yavaşladı falan derken ben de CS:GO'da buldum çözümü ama Silver'da her türlü insan olduğu için çıkamıyorum. Yarın Faceit başlayacağım. @CillianMurphy Çok teşekkürler.

Neyse ki Silver II'yim.

Gerçekten de Rainbow'un en sevdiğim özelliği o. Ne kadar puan andığını ne kadar maç sonra rank atlayacağını anlayabiliyorsun. CS'de ise tam bir muallak. Kafasına göre rütbeleme sistemi var. Silverlar silver değil mgden farkları yok. Global'e kadar çıktım fakat oyunu kimseye önermiyorum.

Silver Elite'im. Tamam, bazen günümde olmadığım zaman 20 kill falan alıyorum ama yine de yok. Günümde olduğum zaman basit eğlencede bile 25-30 kill alıyorum siz düşünün. Neden bilmiyorum ama rekabetçide pingim artıyor. Sanki bilerek artıyor buna deli olmaya başladım. Normalde eşit seviyede olduğum karşı taraf oyuncusu ile kapışırken benim pingim birden 85 oluyor (karşı tarafınki 20, sadece 20!), bu ping ile zaten yaşamam mümkün değil ölüyorum, ve öldükten hemen sonra bir bakıyorum 45 ping. Cidden kafayı yemek üzereyim gecikmeler yüzünden. Overclock ile 77Hz'e zar zor çıkarttığım eski bir monitör, 30 TL'lik ağır ve büyük eski bir "Işıklı Gaming Mouse" (Tigoes GM-150), 80 TL'lik Rampage "Gaming" klavye, 16Mbps download ve aşırı berbat olan 0.5Mbps upload. Bilgisayarım iyi sayılır en azından, droplar falan az ama cidden Internet ve Hz gibi etkenlerle bu berbat mouse birleşince artık oyundan soğuyorum. 20 ping alan adama diyorum ki chat'ten (tabi ingilizce) "pingin bu kadar olduğu için şanlısın." adam bana diyor ki "yani? biz buna para ödüyoruz, ağlamayı kes." Adamlar 50 dolara bilmem kaç yüz Mbps alıyor ben 75 TL'ye sadece 16Mbps. Hadi indirme önemli değil CS'de. 0.5 Mbps upload. Artık bıktım CS'den bu yüzden. Zaten Unlost'ta diyordu bir videosunda, "Berk'in veya Melih'in 50 kill almasının sebebi yüksek FPS ve yüksek Hz monitörler." diyor. Adam beni önce görüyor sonra neden ölüyorum. Al sana MM işte. Takım arkadaşlarını saymıyorum bile. Adam oylama açıyor beni atmak için (halbuki hiçbir şey yapmamıştım.) adama "Neden beni atmak istiyorsun?" (tabi ingilizce) dediğimde adam bana diyor ki "Çünkü Türk'sün." Söz sizin. Gerek berbat takım arkadaşları olsun gerek WH kullanıp 50 kill alan karşı takım olsun gerek berbat upload hızı ile bu oyunu oynamaya çalışanlarıyla CS:GO MM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…