Gold'dan GTA 5 hediyeli MSI GE62 Notebook almak

Güven KAHVECİ

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitmeni
Merhaba arkadaşlar. Gold bilgisayardan MSI GE62 Apache 2QE-072XTR Notebook Fiyatı ve Özellikleri - Gold.com.tr bu model notebooku sipariş ettim. Fakat yanında GTA 5 hediye diye yazmasına rağmen kutudan GTA 5'e dair ne bir key nede bir cd çıktı. Golda hemen mail attım fakat cevap veren olmadı. Bu GTA 5 hediyesini nasıl temin ederim bilmiyorum. Bilgisi, deneyimi olan arkadaşların yardımcı olmalarını bekliyorum. İyi forumlar.

Bayram dolayısıyla dönüş yapmamış olabilirler diye düşünüyorum. Pazartesi de dönüş yapmazlarsa armayı düşünüyorum.

Hediye olan gta 5 bugün elime geçti(sonunda). Büyük uğraşlar sonucu golddan yarım yarım cevaplar gelmesine rağmen bugün ancak elime ulaşabildi. Gold müşteri memnuniyetini benim için bitmiştir. Hem goldun web sitesi araçılığıyla hemde online mail adreslerine mailler atmama rağmen kesin ve net bir bilgi vermediler. Müşteriyi önemsememek bu olsa gerek.

DVD kutulu şekilde bana postalandı ama peşini birakmış olsaydım elime gelirmiydi şüpheliyim. Bayramdan önceden beri sürekli mail atarak bilgi almaya çalıştım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı