Golden Freddy dekoru nasıl?

Sağ olun hocam, 200 falan ediyor.

Kendi kârınızıda belirleyin. 350-400 TL bence uygun. Hocam bana da bir ara figür yapın :D. Baya beğendim. Elinize sağlık.

Ellerinize sağlık hemen hemen her katmanda izler çok fazla var azacık bence zımpara istemiş gibi fiyatı ise sizin belirlemeniz gerekiyor kendinize sorun ben buna kaç para veririm.

Sağ olun hocam, ben şahsen buna 500 verirdim, bu arada zımpara işine çok üşendim onun için cila, boya falan lazım.

Hocam oyundaki freddy e benzemiş ve çok güzel.

Sağ olun hocam da başka neye benzeyebilirdi ki.

Hocam Nightmarionette yaparsanız alabilirim.

Kendi kârınızıda belirleyin. 350-400 TL bence uygun. Hocam bana da bir ara figür yapın :D. Bayağı beğendim. Elinize sağlık.

Ücreti mukabilinde tabii ki basarım hocam sıkıntı yok :D aslında 300-400 güzel fiyat ama sarı site Param Güvende sisteminden artık %10 kâr payı alıyor (sanki çok büyük bir hizmet veriyorlarmış gibi) o yüzden 600 lira aşağısı mantıksız.

Hocam nightmarionette yaparsanız alabilirim.

Bana ulaşabilir misiniz Instagram bitmis_atrain

Ücreti mukabilinde tabii ki basarım hocam sıkıntı yok :D aslında 300-400 güzel fiyat ama sarı site Param Güvende sisteminden artık %10 kâr payı alıyor (sanki çok büyük bir hizmet veriyorlarmış gibi) o yüzden 600 lira aşağısı mantıksız.

Bana ulaşabilir misiniz Instagram bitmis_atrain.

Forum üzerinden 3D hizmet verebilirsin aslında. Burada alıcı çıkar bence. Ben alırım. Ancak benim yaptıracağım modeller sizin çok vaktinizi alır ve bayağı filament harcarsınız :).

Forum üzerinden 3D hizmet verebilirsin aslında. Burada alıcı çıkar bence. Ben alırım. Ancak benim yaptıracağım modeller sizin çok vaktinizi alır ve bayağı filament harcarsınız :).

Aslında olabilir, siz gerçek boyutlarda Iron Man falan diyorsunuz sanırım. O tarz şeyleri 10-20 binden ucuza yapamazsınız bilginiz olsun.

Aslında olabilir, siz gerçek boyutlarda Iron Man falan diyorsunuz sanırım. O tarz şeyleri 10-20 binden ucuza yapamazsınız bilginiz olsun.

Yok benim ki daha farklı. Bir tane koyayım buraya. Tek filament için 1000 TL fiyat verdi bir arkadaş. Diğer ay almayı planlıyorum.

Bunu uyguna yapabilen birini bulabilirsem direk alacam zaten.

Yok benimki daha farklı olarak bir tane koyayım buraya. Tek filament için 1000 TL fiyat verdi bir arkadaş. Diğer ay almayı planlıyorum.

Bunu uyguna yapabilen birini bulabilirsem direk alacağım zaten.

iki modeli de FDM yazıcı yapamaz sla yazıcı ile yapılabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı