Golf 7 1.2tsi bmt mi? Honda Civic 1.6 Elegance eco mu?

tsı demendim zaten 1.2 demek benzinli demek değil arakadaşım TDI o

cc lerde 1.4 ten başlıyor TSI ler
 
golf iyidir daha doğrusu vw iyidir kalitelidir fakat OTO.triptronik DSG şanzımanları çoğunlukla hatalı oluyor o yüzden uyarıyorum oto.bir vw ni was pc ye bağladığımız zaman bir dünya şanzıman hatası alıyoruz teste çıktığımızdada şanzımanın kafası gidiyor gidik yani bir süre sonra beyin uçuyor tabiri yerindeyse (tepkim buna yani) :)
DSG almaz olur biter :) Sen arabaya hükmedeceksin, araba sana değil. Manuel candır. Golf kalite kokuyor. Parçaları pahalı, ama o ruh bence hiçbir arabada yok. Tek eksiği 7 inch'lik bir multimedya olmaması. 5 inch ile idare etmeye çalışıyoruz.
 
Passat CC 1.2 motoru demissiniz. TSI degilse ne hitler motor biteli kac yil oldu?

arkadaşım sen beni anlamıyomusun TSI değil TDI anlatamıyorum herhalde 1.2 PASSAT CC TDI (sorunlu) 2011/ 1.2 motorlardan sonra 2.0 lar geldi sorunu onlarla hallettiler 1.2 motorlar artık concept olmuş oldu yani şöyle örnek vereyim CAT 6 KABLOYA ÇİN malı plug takmışlar şimdi adamlar o plugu çıkardı yerine ORİNG TAKTI/ Anlatabildim mi ?

DSG almaz olur biter :) Sen arabaya hükmedeceksin, araba sana değil. Manuel candır. Golf kalite kokuyor. Parçaları pahalı, ama o ruh bence hiçbir arabada yok. Tek eksiği 7 inch'lik bir multimedya olmaması. 5 inch ile idare etmeye çalışıyoruz.
multimedya işi kolay arabayı al servise götür ZENEC takarlar çok iyi bir sistemdir her " inçlik serisi mevcut belki estra masrafa girer ama tatmin olursunuz

SON OLARAK tekrar söylüyorum motoru ne olursa olsun DSG şanzımanlı vw tercih etme ÇOĞU MODELDE SORUN ÇIKIYOR
 
Son düzenleme:
CC'deki 1.2 motorun teknik verilerini rica etsem atabilir misiniz merak ettim.
Volkswagen CC 1.2 TDI Comfortline, rakibine göre 320 kg daha hafif bir araç. Aracın hafif olması, yol tutuş anlamında negatif etki yapabiliyor olsa da, bizim gibi yakıtın pahalı olduğu ülkelerde yakıt ekonomosine katkısından dolayı önemli bir özellik

Bu aracın 0-100 KM hızlanması %16 daha iyi. Kalkışlarda geride kalmazsınız...

Bu araç için daha çevreci diyebiliriz. Diğer modele göre CO2 salınım oranı yaklaşık %5 daha az. Günümüzde artık bu değerler, dünyamıza verdiğimiz zararları azaltmak bakımından bizce bir aracın en önemli özelliklerden biridir

d4pbbp.jpg


Araç Görüldüğü gibidir eğer sen tatmin olmadıysan seni bilgilendirmek motor teknik arşivinden motorun çizimlerini de gösterebilirim bunun birde 2.0 motoru var 1.2 TDI lerin çoğu hatası 2.0 motorlarla düzeltilmiştir...
model yılı 2011 yazıyor ama türkiye ye 2011 in sonuna 2012 nin başına doğru gelmiştir :) sizi bilgilendirdiysem ne mutlu bana bunun birde PASSAT CC R line si var oda farklı bir dünyada :) R line nin direksiyonu gri :)

KAYNAK PİYES " PDI klavuzudur ve tüm yerel sitelerde de bulabilirsiniz ben PDI kılavuzundan aldım PDI da araç hazırlama tanıma programıdır bu kısaltma marka marka değişir mesela Toyota da PDS dir :)
 
Küçük hacim büyük kasa uyumunu bilmeden konuşan arkadaşlarımız var. LPG'li Honda civic hem otomatik yönünden sıkıntısızdır hem motoru çok sorunsuzdur Toyota auris bakabilirsiniz. Golf'e 1.2 TSİ Motoru taktığınızda hızlanmak istediğinizde uzun mesafede kalkışta güzel kalkar 100'e kadar götürebilir önde fakat daha fazlasını "Motor Taşıyamaz" 1.2 VW Polo'ya olur. Honda civic ile performans aradığınızda "Econ" tuşunu kapatıp Paddle Shifters olarak vites geçişi yaparsanız 120'den sonra Golf'ü göremezsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Civic az yakar gitmeye basarsanız o küçük turboluları geçersiniz. Videodaki araba 1.4 TSİ 122 Hp'dir.
 
Dostum linki atar mısın ? 1.2 TDİ Motor CC'ye pek inandırıcı gelmedi dizel motor yapısı itibariyle demir döküm blok olduğundan ağırdır ve atmosferik havada yanması çok verimsizdir turbo ile bile 1.2 TDİ Motor bana hiç inandırıcı gelmiyor 3 Bar turboyla mı besleniyor ? @Worm Ha Karbondioksit salınımı Türkiye gibi bir vergi sisteminin olduğu bölgede hiç bir işe yaramıyor.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı