Gom Player'in ücretsiz Full Pro sürümlerini kullanmak ne kadar güvenli?

serdar1986

Hectopat
Daha fazla  
Gom Player'in internette ücret ödemeden Full sürümünü kullanabilirz ancak kurulum dosyasının içindeki patch dosyaları Windows Defender ya da benzer virüs programları tarafından tehlikeli olarak algılanmaktadır. Bazen film veya benzer video dosyasını gom Player Full ücretsiz programı ile açtığımız da program donuyor ve yanıt vermiyor. Arkadaşlar ben gom Player'in Full sürümünü yükledim ancak ne kadar güvenli onu bilemiyorum.

Adsız.png

Sana kimse bunun güvenini veremez.

Dostum zaten adı üstünde beleş sürüm sadece içersindeki patch dosyası virüs zaten onun dışında oyunlarda da var zaten en iyisi bunların hiçbirini kullanmayacak illaki kullanacaksan parasını vereceksin kullanacaksın. En güvenlisi ücretini ödeyerek verdiğin programlardır

Gom Player'in internette ücret ödemeden Full sürümünü kullanabilirz ancak kurulum dosyasının içindeki patch dosyaları Windows Defender'ya da benzer virüs programları tarafından tehlikeli olarak algılanmaktadır. Bazen film veya benzer video dosyasını gom Player Full ücretsiz programı ile açtığımız da program donuyor ve yanıt vermiyor. Arkadaşlar ben gom Player'in Full sürümünü yükledim ancak ne kadar güvenli onu bilemiyorum.

Eki Görüntüle 1559492

Gom Player çok güvenli değil maalesef. Onun yerine k-Lite codec pack kurup içerisindeki Media Player Classic'leri oynatıcı olarak kullanmanız.

Piyasadaki bütün Decoder'lara da sahip kendisi.

Tehlike ihtimali güvenli olma ihtimalinden çok daha yüksek. Ücretsiz alternatiflere yönel. Neden Plus sürümüne ihtiyacın var ki?

Dostum ücretsiz sürümde reklam çok film izlerken rahatsız ediyor. Ancak en güzeli ücretini ödeyerek kullanmak da bende neden para vereyim :)

Gom Player çok güvenli değil maalesef. Onun yerine k-Lite codec pack kurup içerisindeki Media Player Classic'leri oynatıcı olarak kullanmanız.

Piyasadaki bütün Decoder'lara da sahip kendisi.

K-Lite codec pack nereden indirebiliriz.

Sitelerine girin hocam. Download kısmına tıklayın. En baştaki Basic de Full de işinizi görür.

Standart indirdim gayet de başarılı ve kaliteli bir medya programı üstelik ücretsiz. Eskiden de biliyordum bunu bilgisayarıma format atan bilgisayarcılar yüklüyordu merak ediyordum hiç kullanmazdım ama.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı