Çözüldü GoodbyeDPI açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2uVplan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GoodbyeDPI kullanıyordum fakat sonra bir an açtığımda çalışmadı ve arayüzünde şu hata yazıyordu ''windivert32.sys or windivert64.sys not found" diye bir hata aldım (Windows 10). Nasıl bu hatayı çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (145).png
    Ekran Görüntüsü (145).png
    104,3 KB · Görüntüleme: 101
Çözüm
Arkadaşlar ben GoodbyeDPI kullanıyordum fakat sonra bir an açtığımda çalışmadı ve arayüzünde şu hata yazıyordu ''windivert32.sys or windivert64.sys not found" diye bir hata aldım (Windows 10). Nasıl bu hatayı çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Neden turkey kullanıyorsunuz ki?
Bu linktekini indirin, klasöre ayıklayın -> 2_any_country_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp not defteri ile düzenle deyin. -9 yazan değeri -5 yapıp kaydedin. Masaüstüne kısayol oluşturup, sağ tıkladıktan sonra gelişmiş diyip Yönetici olarak çalıştır, uygula diyip kapatın. Artık sorunsuz çalışacaktır.
Bu linktekini indirin, klasöre ayıklayın -> 2_any_country_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp not defteri ile düzenle deyin. -9 yazan değeri -5 yapıp kaydedin. Masaüstüne kısayol oluşturup, sağ tıkladıktan sonra gelişmiş diyip Yönetici olarak çalıştır, uygula diyip kapatın. Artık sorunsuz çalışacaktır.

Çözüm
Ayıklanmamış halinden açmayı deniyor olabilirsiniz, dosyaları masaüstüne veya herhangi bir klasöre ayıklayıp denediğinizden emin olun. Bir de Kaspersky açıksa engelliyor, ondan da olabilir.

Genellikle Kaspersky GoodbyeDPI'yi zararlı yazılım olarak algılıyordu fakat açıkkende kullanıyordum hiçbir sorun yoktu şimdi nedenini bilmiyorum böyle oldu bilgisayarda hiçbir değişiklik vb yapmadım. Direkt WinRAR ile klasöre ayıkladım yönetici olarak çalıştırıyordum bir sorun yoktu fakat bugün WARP yükledim onu açtıktan sonra bu hatayı aldım ama ondan mı kaynaklı bilmiyorum şimdi baştan kuracağım teşekkürler.

Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Galiba dosya eksik.

Şimdi tekrardan kuracağım yanıtınız için teşekkürler :)

Bu linktekini indirin, klasöre ayıklayın -> 2_any_country_dnsredir. CMD'ye sağ tıklayıp not defteri ile düzenle deyin. -9 yazan değeri -5 yapıp kaydedin. Masaüstüne kısayol oluşturup, sağ tıkladıktan sonra gelişmiş deyip yönetici olarak çalıştır, uygula deyip kapatın. Artık sorunsuz çalışacaktır.

Herkes kullandığı için tercih ettim ama aralarındaki fark nedir acaba?

Son düzenleme:
herkes kullandığı için tercih ettim
Her bilgisayarıma orjinalini kurdum. Mükemmel çalışıyor.
https://t.co/KVvOLkARM7

Technopat Haberler

Geri
Yukarı