Çözüldü GoodbyeDPI açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2uVplan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GoodbyeDPI kullanıyordum fakat sonra bir an açtığımda çalışmadı ve arayüzünde şu hata yazıyordu ''windivert32.sys or windivert64.sys not found" diye bir hata aldım (Windows 10). Nasıl bu hatayı çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (145).png
    Ekran Görüntüsü (145).png
    104,3 KB · Görüntüleme: 101
Çözüm
Arkadaşlar ben GoodbyeDPI kullanıyordum fakat sonra bir an açtığımda çalışmadı ve arayüzünde şu hata yazıyordu ''windivert32.sys or windivert64.sys not found" diye bir hata aldım (Windows 10). Nasıl bu hatayı çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Neden turkey kullanıyorsunuz ki?
Bu linktekini indirin, klasöre ayıklayın -> 2_any_country_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp not defteri ile düzenle deyin. -9 yazan değeri -5 yapıp kaydedin. Masaüstüne kısayol oluşturup, sağ tıkladıktan sonra gelişmiş diyip Yönetici olarak çalıştır, uygula diyip kapatın. Artık sorunsuz çalışacaktır.
Rica ederim. İyi günler dilerim:)

Tekrar aynı sorunun yaşadım ama şöyle GoodbyeDPI hiçbir hata vb vermiyor DNS ayarlarımda 1.1.1.1-1.0.01 Windows 10dayım eskiden çalışmasına rağmen şu an ne Discord ne Roblox açıyor turkeydede aynı senin verdiğindede aynı yardımcı olabilir misin kriz geçireceğim öğlenden beri uğraşıyorum.

Tekrar aynı sorunun yaşadım ama şöyle GoodbyeDPI hiçbir hata vb vermiyor DNS ayarlarımda 1.1.1.1-1.0.01 Windows 10dayım eskiden çalışmasına rağmen şu an ne Discord ne Roblox açıyor turkeydede aynı senin verdiğindede aynı yardımcı olabilir misin kriz geçireceğim öğlenden beri uğraşıyorum.
Aynı durumu başkaları da yaşıyor. Sanırım BTK bu DPI olayına bir çözüm üretti.

Yapma ya cidden şimdi goodbyedpidemi çöp oldu.
Bilgim yok. Belki yeni çözüm üretirler. Şuanlık Betternet kırabiliyor diye biliyorum. Warp da kırabiliyor olabilir.

DPI kadar olamaz hiçbiri. Betternet en düşük kastıran.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Biraz araştırırken böyle bir videoya geldim az çok lag var ama iş görüyor

fir4tozden (arama yerine yazın çıkar) adlı bir arkadaş yeni bir yöntem bulmuş onun sayesinde GoodbyeDPI'yi çalıştırabiliyorum lazım olabilir paylaşayım dedim yapımcıya teşekkürler (' (düzenledim)​

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı