Çözüldü GoodbyeDPI açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

2uVplan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben GoodbyeDPI kullanıyordum fakat sonra bir an açtığımda çalışmadı ve arayüzünde şu hata yazıyordu ''windivert32.sys or windivert64.sys not found" diye bir hata aldım (Windows 10). Nasıl bu hatayı çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (145).png
    Ekran Görüntüsü (145).png
    104,3 KB · Görüntüleme: 101
Çözüm
Arkadaşlar ben GoodbyeDPI kullanıyordum fakat sonra bir an açtığımda çalışmadı ve arayüzünde şu hata yazıyordu ''windivert32.sys or windivert64.sys not found" diye bir hata aldım (Windows 10). Nasıl bu hatayı çözebilirim, yardımcı olabilir misiniz?
Neden turkey kullanıyorsunuz ki?
Bu linktekini indirin, klasöre ayıklayın -> 2_any_country_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp not defteri ile düzenle deyin. -9 yazan değeri -5 yapıp kaydedin. Masaüstüne kısayol oluşturup, sağ tıkladıktan sonra gelişmiş diyip Yönetici olarak çalıştır, uygula diyip kapatın. Artık sorunsuz çalışacaktır.
Rica ederim. İyi günler ve iyi Sosyaller dilerim:)

Tam moralim düzeldi programı çalıştırıp takılacaktım yine bir hata ile karşılaştım 😢

Tam moralim düzeldi programı çalıştırıp takılacaktım yine bir hata ile karşılaştım 😢

Pardon şimdi aklıma geldi de DNS ayarları ile ilgili olabilir mi DNS'i hangi sayı ile değiştireyim?

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (147).png
    Ekran Görüntüsü (147).png
    103,1 KB · Görüntüleme: 36

Pardon şimdi aklıma geldi de DNS ayarları ile ilgili olabilir mi DNS'i hangi sayı ile değiştireyim?
2_any_country_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp not defteri ile düzenle deyin. -9 yazan değeri -5 yapıp kaydedin. Masaüstüne kısayol oluşturup, sağ tıkladıktan sonra gelişmiş diyip Yönetici olarak çalıştır, uygula diyip kapatın. Sonrasında 2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını yönetici olarak açın çalışacaktır.

2_any_country_dnsredir.cmd'ye sağ tıklayıp not defteri ile düzenle deyin. -9 yazan değeri -5 yapıp kaydedin. Masaüstüne kısayol oluşturup, sağ tıkladıktan sonra gelişmiş diyip Yönetici olarak çalıştır, uygula diyip kapatın. Sonrasında 2_any_country_dnsredir.cmd dosyasını yönetici olarak açın çalışacaktır.
dediklerini yaptım fakat bu hatayı veriyor

dediklerini yaptım fakat bu hatayı veriyor
Kasperskya istisna olarak ekler misiniz bu dosyayı. Onunla alakalı olabilir. Ayrıca o dosyadaki kodlar, yukarıda attığım görseldeki gibi aynı değil mi?

Kafayı yiyeceğim şimdi Kaspersky'ı da yaptım aynı şey PC'ye restart attım yine aynı uyuz oldum ya
Kaspersky'ı kapatıp denebilir misiniz. Komple kapatın. Doğru yaptığınız takdirde çalışmak zorunda. Ayrıca dosya adı "2_any_country_dnsredir.cmd" olduğuna emin olun.

Kaspersky'ı kapatıp denebilir misiniz. Komple kapatın. Doğru yaptığınız takdirde çalışmak zorunda. Ayrıca dosya adı "2_any_country_dnsredir.cmd" olduğuna emin olun.
eminim sen yazmadan kapatıpda denedim aynı ne yapcam bilmiyorm
error opening filter 3 hatası veriyor

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (148).png
    Ekran Görüntüsü (148).png
    102,5 KB · Görüntüleme: 34
eminim sen yazmadan kapatıpda denedim aynı ne yapcam bilmiyorm
error opening filter 3 hatası veriyor
service_remove.cmd dosyasını yönetici olarak başlatıp yeniden başlatın pcyi. Ardından tekrar deneyin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı