GoodbyeDPI bilgisayarda kasma yaptı

D.E Brutus

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, yaklaşık 2 aydır GoodbyeDPI kullanıyorum benden 1 ay önce kullanmaya başlayan arkadaşımın da deneyimini sizinle paylaşacağım.

Öncelikle çağrı taşkının bölümünden indirdim uygulamayı ve ilk 2 günde bir yavaşlık sezemiyordum. Şüphem vardı yine de uygulamaya karşı internette değişik yazılımlar barındırıyor olabilir deniyor. GitHub üzerinden olsa da neler döndüğü hakkında fikrim yoktu. Neyse ben uygulamayı Roblox ve Discord için indirmiştim. Sistem gereksinimlerim bu iki uygulama için yeterli, donma kasma gibi durumlar söz konusu değil ama şu an 2 ayın ardından oyunlarda kasma drop ve arkadaşımda da aynı şekilde bazen kullandığı web tarayıcısı açılmıyor, Steam buga giriyordu. Ben bunu yaşamadım, benim yaşadığım tek şey kasma drop ve masaüstünde yavaşlıktı.

Siz ister plasebo, ister atıyor tutuyor deyin ama benden size uyarı, bir tık ağırdan alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
İlk başlarda bunu söyleseydiniz büyük ihtimalle bende katılmazdım ama GoodbyeDPI kurmadan önce takır takır çalışan sistemim mavi ekran yemeye takılmaya grafik kartında çökmeler yaşamaya başladı. Nasıl olduğu hakkında hiçbir fikrim yok aynı sorunu yaşayan bir arkadaşım daha var çözümünüde bilmiyoruz sebebini de.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı