Çözüldü GoodbyeDPI çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CaniDEV

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050, Ryzen 5 7535HS, 512GB SSD, 16GB RAM, Arch Linux
GoodbyeDPI turkey denedim, normal GoodbyeDPI denedim, Linux'da zapret denedim olmuyor. Hiçbir DPI engelleyici çalışmıyor. GoodbyeDPI kurunca CMD hata vermiyor, filter is activated, GoodbyeDPI now running yazıyor fakat Discord, Roblox vs. girmeyi deneyince giremiyorum. Yönetici olarak çalıştırdığıma eminim. İnternetim Türk Telekom. Bunu nasıl çözebilirim? ProtonVPN ve WARP çalışıyor fakat 400ms civarı ping alıyorum. Bu yüzden GoodbyeDPI kullanmak istiyorum.

Çözüm
Ethernet'te de çalıştırdım. Windows 11'de çözümü şu şekilde:

Ayarlar'da ağ ve internet ayarlarına girdim, Ethernet'e tıkladım. Açılan sayfada DNS sunucu atamasını düzenle dedim. IPv4 ve IPv6'yı açtım. IPv4'te DNS yerine 1.1.1.1 yazdım ve HTTPS üzerinden DNS'i otomatik şablon yaptım. Alternatif DNS yerine 1.0.0.1 yazdım ve yine HTTPS üzerinden DNS'i otomatik şablon yaptım. IPv6'da da Cloudlfare'in DNS'lerini girip HTTPS üzerinden DNS'i otomatik şablon yaptım. Ethernet kablosunu sök-tak yaptıktan sonra GoodbyeDPI'ı turkey_dnsredir. CMD dosyasıyla tekrar çalıştırdım. Ve bu sefer çalışmaya başladı.

Yazmayı unutmuşum ekleyeyim: Turkey_dnsredir. CMD'deki DNS ayarını da Cloudflare(1.1.1.1 ve 1.0.0.1) yaptım.
IPv6'da 1.1.1.1 yerine 2606:4700:4700: 1111 ve alternatif yerine 2606:4700:4700: 1001 yazmanız lazım.

Ayrıca bende bazen çalışmayınca Görev Yöneticisi'nden Killer ıntelligence Center, Killer network service ve Killer analytics service uygulamalarını kapatınca çalışıyor. Bu uygulamalar sadece Killer Ethernet adaptörlerinde vardır tabii ki.

Ayrıca işinize yarayacaksa benim düzenlediğim turkey_dnsredir.bat dosyasının içindeki komutu da yazayım:

Kod:
@ECHO OFF.
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe -5 --set-ttl 5 --dns-addr 1.1.1.1 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 1111.

POPD.
POPD

Yanlışlıkla birini etiketlemiştim şimdi düzeldi kusura bakmayın.

Hocam IPv6'ya dediginiz DNS'leri yazınca IP ayarları kullanılmıyor bir veya daha fazla ayarı denetleyin ve yeniden deneyin diyor olmuyor. Ne yapabilirim?

Hocam IPv6'ya dediginiz DNS'leri yazınca IP ayarları kullanılmıyor bir veya daha fazla ayarı denetleyin ve yeniden deneyin diyor olmuyor. Ne yapabilirim?

Bilmiyorum bende öyle bir şey dememişti. Bende ayarlarda şu şekilde görünüyor:

1737368253508.png

1737368284973.png

Turkey_dnsredir. CMD düzenle deyip açın hepsini silin içerisine aşağıda vereceğim kendimin düzeltmiş olduğum kodu yapıştırıp aç diyerek test edebilirsiniz.

Bash:
@ECHO OFF.
PUSHD "%~dp0"
set _arch=x86
IF "%PROCESSOR_ARCHITECTURE%"=="AMD64" (set _arch=x86_64)
IF DEFINED PROCESSOR_ARCHITEW6432 (set _arch=x86_64)
PUSHD "%_arch%"

start "" goodbyedpi.exe --set-ttl 3 --dns-addr 1.1.1.1 --dns-port 1253 --dnsv6-addr 2606:4700:4700::1111 --dnsv6-port 1253.

POPD.
POPD

Dosya bir süre iyi çalışıyordu ama şuanlarda neredeyse çalışmayı bırak daha da engelliyor yeni sürümünü yükledim açıkçası aynı halt başka bir şey değil.

GoodBye DPI çalıştıramayan arkadaşlar için hazırlamış olduğum yeni bir sürüm mevcut; gelecekte sorun yaşayan arkadaşlar dilerse bu sürümü indirip kullanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
GoodBye DPI çalıştıramayan arkadaşlar için hazırlamış olduğum yeni bir sürüm mevcut; gelecekte sorun yaşayan arkadaşlar dilerse bu sürümü indirip kullanabilir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Arkadaşlar kesinlikle bu videoyu deneyin tekte çözdü çok teşekkürler <3

Ethernet'te de çalıştırdım. Windows 11'de çözümü şu şekilde:

Ayarlar'da ağ ve internet ayarlarına girdim, Ethernet'e tıkladım. Açılan sayfada DNS sunucu atamasını düzenle dedim. IPv4 ve IPv6'yı açtım. IPv4'te DNS yerine 1.1.1.1 yazdım ve HTTPS üzerinden DNS'i otomatik şablon yaptım. Alternatif DNS yerine 1.0.0.1 yazdım ve yine HTTPS üzerinden DNS'i otomatik şablon yaptım. IPv6'da da Cloudlfare'in DNS'lerini girip HTTPS üzerinden DNS'i otomatik şablon yaptım. Ethernet kablosunu sök-tak yaptıktan sonra GoodbyeDPI'ı turkey_dnsredir. CMD dosyasıyla tekrar çalıştırdım. Ve bu sefer çalışmaya başladı.

Yazmayı unutmuşum ekleyeyim: Turkey_dnsredir. CMD'deki DNS ayarını da Cloudflare(1.1.1.1 ve 1.0.0.1) yaptım.
Bugünde benim kahramanım oldun... :D Sağolun hocam.

adamsın abi

Hiçbir şekilde çalışmıyor Ethernet kullanıyorum, DNS'leri manuel olarak girdim.

Bazı kullanıcılar neredeyse akla gelen herşeyi denemesine ve uygulamasına rağmen ne yazık ki GoodBye DPI kullanamıyor. Bu da büyük olasılıkla internet alyapınızla veya istikrarsız bir internetinizin olduğu ile alakalı bir durum. Müsait bir zaman da farklı bir alternatif var, onun da videosunu hazırlayıp kanala yükleyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı