GoodbyeDPI çalışmıyor

QwaZz5858

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi ben GoodbyeDPI'ı çalıştırdım ve Discord'a girdim ama açılmadı Google'dan gireyim dedim www.google.com sunucusuna bağlanamıyoruz dedi sonra farklı siteler denedim hepsinde aynısını dedi. Nasıl çözerim bunu?

Şimdi ben GoodbyeDPI'ı çalıştırdım ve Discord'a girdim ama açılmadı Google'dan gireyim dedim www.google.com sunucusuna bağlanamıyoruz dedi sonra farklı siteler denedim hepsinde aynısını dedi. Nasıl çözerim bunu?
İnternetiniz nedir?

Dns deneyin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece Discord'a giremiyorsanız muhtemelen bilgisayarınızda Kaspersky antivirüs yüklü. Maalesef bu program GoodbyeDPI'ın çalışmasını engelliyor. Birinden vazgeçmek zorundasınız.

Kullanmıyorum ve sadece Discord değil direk interneti kesiyor Google'a de girmiyor.

Dosya Ekleri

• Desktop Screenshot 2025.03.22 - 18.40.03.23.png
    Desktop Screenshot 2025.03.22 - 18.40.03.23.png
    207,5 KB · Görüntüleme: 32
Kullanmıyorum ve sadece Discord değil direk interneti kesiyor Google'a de girmiyor.
Deneme yanilma yoluyla calisani bulmaya calisin ara ara deneyin hepsini, ben turkey_dnsredir yazan dosyayla erisim saglayabiliyorum her yere ama bazen bende bile sizde oldugu gibi internetimi kesiyor, bi sure devre disi birakiyorum, sebebini bilmiyorum kendi kendine duzeliyor.

Deneme yanilma yoluyla calisani bulmaya calisin ara ara deneyin hepsini, ben turkey_dnsredir yazan dosyayla erisim saglayabiliyorum her yere ama bazen bende bile sizde oldugu gibi internetimi kesiyor, bir sure devre disi birakiyorum, sebebini bilmiyorum kendi kendine duzeliyor.

Bende turkey_dnsredir kullanıyorum ama dediğini anlamadım nasıl yani bir süre devre dışı bırakıyorsun.

Bende turkey_dnsredir kullanıyorum ama dediğini anlamadım nasıl yani bir süre devre dışı bırakıyorsun.
Normalde duzgun calisan isini goren uygulama bazen tum internete erisimimi kesiyor, ben de hizmetlerden devre disi birakiyorum, kisacasi uygulama bazen oyle seyler yapabiliyor o ana denk gelmis olabilirsin farkli bi zamanda denemeye devam et.

Normalde duzgun calisan isini goren uygulama bazen tum internete erisimimi kesiyor, ben de hizmetlerden devre disi birakiyorum, kisacasi uygulama bazen oyle seyler yapabiliyor o ana denk gelmis olabilirsin farkli bir zamanda denemeye devam et.

Anladım ama bunun bir çözümü yok değil mi sadece bekliyecek miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı