Çözüldü GoodbyeDPI çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

C H O S E N

Hectopat
Daha fazla  
Olmuyor neyi denersem deneyeyim yapamadım, Kaspersky kuruluydu tamamen sildim VPN duruyor sadece, WARP'ı sildim, DNS ayarlarını 1.1.1.1 yaptım, açınca webten Discord açılıyor fakat çok yavaş ve bütün bilgisayardaki internet gidiyor, Türk Telekom kullanıyorum fiber değil, Ethernet.

Çözüm
Service olarak kurmadığınız için CMD ekranı açılınca onu açık tutmanız gerekiyor. Kullanırken açık tutuyorsunuz değil mi?
Evet.

İnternet Ethernet kablosuyla bağlı ise arama çubuğundan Ethernet ayarlarına girin DNS sunucusu ataması'nı düzenle deyin ve fotoğraftaki gibi yapın ardından Ethernet kablosunu sök tak yapıp GoodbyeDPI'i tekrardan açın. Bende de olmuyordu bunu denedim işe yaradı.
Denedim.

Malwarebytes sildim ve çalıştı.
Olmuyor neyi denersem deneyeyim yapamadım, Kaspersky kuruluydu tamamen sildim VPN duruyor sadece, WARP'ı sildim, DNS ayarlarını 1.1.1.1 yaptım, açınca webten Discord açılıyor fakat çok yavaş ve bütün bilgisayardaki internet gidiyor, Türk Telekom kullanıyorum fiber değil, Ethernet.
DNS Ayarlarınızı Otomatik olarak seçme yapnazım lazım ip bölümüde dahil

İnternet Ethernet kablosuyla bağlı ise arama çubuğundan Ethernet ayarlarına girin DNS sunucusu ataması'nı düzenle deyin ve fotoğraftaki gibi yapın ardından Ethernet kablosunu sök tak yapıp GoodbyeDPI'i tekrardan açın. Bende de olmuyordu bunu denedim işe yaradı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-04-05 195802.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-05 195802.png
    45,1 KB · Görüntüleme: 356
Zaten turkey,dnsredir açıyorum,diğerleride olmuyor.
Service olarak kurmadığınız için CMD ekranı açılınca onu açık tutmanız gerekiyor. Kullanırken açık tutuyorsunuz değil mi?

Evet.

Denedim.

Malwarebytes sildim ve çalıştı.

Son düzenleme:
Çözüm

Benim DNS'im 1.1.1.1 ama yine de olmuyor her şeyi denedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı