GoodbyeDPI çalışmıyor

cmd yi başarılı bir şekilde system32 ye attım win+r yapıp cmd yazınca açılıyor şimdi goodbyedpi açmayı deniyecem bide supweronline kullanıyorum

CMD'yi başarılı bir şekilde System32'ye attım Win+r yapıp CMD yazınca açılıyor şimdi GoodbyeDPI açmayı deneyeceğim bir de supweronline kullanıyorum.

O zaman Superonline olanı açın.

bunu yönetici olarak çalıştırdım bilinmeyen bir uygulamanın cihazınızda değişklik yapmasına izin veriyormusunuz dedi bende vet dedim ekrana cmd geldi sonra 3 saniye durdu kayboldu

Dosya Ekleri

• resim_2025-05-25_174436155.png
    resim_2025-05-25_174436155.png
    15,2 KB · Görüntüleme: 46
Bunu yönetici olarak çalıştırdım bilinmeyen bir uygulamanın cihazınızda değişklik yapmasına izin veriyor musunuz dedi bende vet dedim ekrana CMD geldi sonra 3 saniye durdu kayboldu.

Bunlardan birini açın arkada açık olması lazım olması için o bilgisayarı açınca GoodbyeDPI'ın açılmasını sağlıyor.

1-o bulunan virüs false-positive
2- CMD'yi seçerseniz ortadan kaybolur sorununuz iyi günler.

Yanlış bilgi servisi indirdiği için kendi kendine kapanıyor zaten yanlış bilgi vermeyelim.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-05-25 174851.png
    Ekran görüntüsü 2025-05-25 174851.png
    92,8 KB · Görüntüleme: 38
Bunlardan birini açın arkada açık olması lazım olması için o bilgisayarı açınca GoodbyeDPI'ın açılmasını sağlıyor.

Yanlış bilgi servisi indirdiği için kendi kendine kapanıyor zaten yanlış bilgi vermeyelim.
işte açınca 3 snligine cmd açılıyor sonra kapanıyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı