GoodbyeDPI çalışmıyor

Açılmıyor maalesef peki poweshell komutları ile CMD'yi yükleme şansım var mı?

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp.

SFC /scannow

Komudunu çalıştırın. En temiz yolu bu. Windows'taki tüm hataları vb. düzeltiyor bu yüzden performans artışı bile yaşayabilirsiniz.

PowerShell'i yönetici olarak çalıştırıp.

SFC /scannow

Komudunu çalıştırın. En temiz yolu bu. Windows'taki tüm hataları vb. düzeltiyor bu yüzden performans artışı bile yaşayabilirsiniz.
knk şuanki sıkıntım turkey dnsredir cmd yi veya başka bi şeyi yönetici olarak çalıştırdığımda cmd açılıyor 3 saniye sonra kapapıyor

Kanka şu anki sıkıntım turkey dnsredir CMD'yi veya başka bir şeyi yönetici olarak çalıştırdığımda CMD açılıyor 3 saniye sonra kapapıyor.

Şu yukarıdaki arkadaşın dediği komudu çalıştırın ayrıca System32'ye attığınız CMD Ti silin yanlış bir şeyi silmeyin sakın komudu çalıştırmadan "cmd.exe"yi silin sonra kodu çalıştırın yine deneyin olmaz ise yapacağımız bir şey yok yani benim yok.

kodu powershell ile çalıştırdım
You must be an administrator running a console session in order to
use the sfc utility. yazdı
türkçesi ise Sfc yardımcı programını kullanabilmek için konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmanız gerekir.

Kodu PowerShell ile çalıştırdım.
You must be an administrator running a Console session in order to.
Use the SFC Utility. Yazdı.
Türkçesi ise SFC yardımcı programını kullanabilmek için konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmanız gerekir.

Başka bir kullanıcı var mı?

Kodu PowerShell ile çalıştırdım.
You must be an administrator running a Console session in order to.
Use the SFC Utility. Yazdı.
Türkçesi ise SFC yardımcı programını kullanabilmek için konsol oturumu çalıştıran bir yönetici olmanız gerekir.

PowerShell'i yönetici olarak çalıştır sonra tekrar o komudu çalıştır.

Ayrıca @LiXR arkadaşın dediği gibi indirip System32'ye attığın cmd.exe'yi de sil.

Virüs taraması yapmanı da tavsiye ederim, indirdiğin cmd.exe virüs olabilir.

system32 deki kodu silmeden SFC /scannow kosunu çalıştırdım sonra powerhell taramayı yaptı sonra cmd yi silmeyi denedim ama silinmedi ve olduuu çalışıyor teşekür ederim size

galiba powershelle yazdığım kod cmd yi yükledi çünkü cmd.exe de değiştirme tarihinin üstünde bilgisayarı ilk açtığım tarih yazıyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı