GoodbyeDPI ile, Discord açılmıyor. Ne yapabilirim? DNS değiştirmeyi de denedim işe yaramadı.
Antivirüs yazılımı kullanıyor musunuz?
İnternet servis sağlayıcınız nedir?
Superonline kullaniyorsan hem DNS degis hem de Superonline ozel GoodbyeDPI AC ben oyle cozdum.
Hocam Proton VPN de wireguard protokolünü destekliyor. Conf alınabiliyor oda kullanılabilir wiresock ile ya da siz kendi yazılımına eklerseniz iyi olabilir.
Eğer hiçbir şey çalısmaz ise bu yöntemi dene
Güzel anlatım hocam elinize sağlık. Ancak programa ekleyemiyorum çünkü manuel kayıt olup giriş yapmadan conf çıkarılamıyor. Splitwire-turkey'de bulunan tüm yöntemler tam otomasyonlu.
Güzel anlatım hocam elinize sağlık. Ancak programa ekleyemiyorum çünkü manuel kayıt olup giriş yapmadan conf çıkarılamıyor. Splitwire-turkey'de bulunan tüm yöntemler tam otomasyonlu.
Maalesef hocam. İnternet sağlayıcılarıyla uğraştığımız yetmiyor bir de normalde belirli ISS'lerde çalışan yöntemler, kullanıcıların sistem konfigürasyonları, modem ayarları, Discord sürümleri vs. birçok değişken yüzünden çalışmıyor ve teker teker yardım etmek zorunda kalıyoruz.Bunu en çok Turkcell olanlar kullanır yontem basmaktan insan yoruluyor ya cidden.
Maalesef hocam. İnternet sağlayıcılarıyla uğraştığımız yetmiyor bir de normalde belirli ISS'lerde çalışan yöntemler, kullanıcıların sistem konfigürasyonları, modem ayarları, Discord sürümleri vs. birçok değişken yüzünden çalışmıyor ve teker teker yardım etmek zorunda kalıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.