GoodbyeDPI çalışmıyor

emirc.2

Decapat
GoodbyeDPI ile, Discord açılmıyor. Ne yapabilirim? DNS değiştirmeyi de denedim işe yaramadı.

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet servis sağlayıcınız nedir?

Hocam Proton VPN de wireguard protokolünü destekliyor. Conf alınabiliyor oda kullanılabilir wiresock ile ya da siz kendi yazılımına eklerseniz iyi olabilir.

Superonline kullaniyorsan hem DNS degis hem de Superonline ozel GoodbyeDPI AC ben oyle cozdum.

Eğer hiçbir şey çalısmaz ise bu yöntemi dene

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam Proton VPN de wireguard protokolünü destekliyor. Conf alınabiliyor oda kullanılabilir wiresock ile ya da siz kendi yazılımına eklerseniz iyi olabilir.

Eğer hiçbir şey çalısmaz ise bu yöntemi dene

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güzel anlatım hocam elinize sağlık. Ancak programa ekleyemiyorum çünkü manuel kayıt olup giriş yapmadan conf çıkarılamıyor. SplitWire-Turkey'de bulunan tüm yöntemler tam otomasyonlu.

Son düzenleme:
Güzel anlatım hocam elinize sağlık. Ancak programa ekleyemiyorum çünkü manuel kayıt olup giriş yapmadan conf çıkarılamıyor. Splitwire-turkey'de bulunan tüm yöntemler tam otomasyonlu.

Güzel anlatım hocam elinize sağlık. Ancak programa ekleyemiyorum çünkü manuel kayıt olup giriş yapmadan conf çıkarılamıyor. Splitwire-turkey'de bulunan tüm yöntemler tam otomasyonlu.

Bunu en çok Turkcell olanlar kullanır yontem basmaktan insan yoruluyor ya cidden.

Bunu en çok Turkcell olanlar kullanır yontem basmaktan insan yoruluyor ya cidden.
Maalesef hocam. İnternet sağlayıcılarıyla uğraştığımız yetmiyor bir de normalde belirli ISS'lerde çalışan yöntemler, kullanıcıların sistem konfigürasyonları, modem ayarları, Discord sürümleri vs. birçok değişken yüzünden çalışmıyor ve teker teker yardım etmek zorunda kalıyoruz.

Maalesef hocam. İnternet sağlayıcılarıyla uğraştığımız yetmiyor bir de normalde belirli ISS'lerde çalışan yöntemler, kullanıcıların sistem konfigürasyonları, modem ayarları, Discord sürümleri vs. birçok değişken yüzünden çalışmıyor ve teker teker yardım etmek zorunda kalıyoruz.

Doğru evet yarın wgcf ile. Conf çıkarmayı video çekcem bakalim ilk yöntemde Proton VPN de 5 tane sunucu secebiliyorsun ama wgcf de bu yok 1 tane WARP vardi ondan ilk Proton çektim video da gösterdim öyle bakalım wiresock Türkçeye çevrilmiş birkaç kisi çevirttirmis bayağı iyi oldu yontem bol olunca her guvenlik engel deniliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı