GoodbyeDPI için Kaspersky silinmeli mi?

Bilgilendirme kısmında silmezsem düzgün çalışmaz diye yazıyor.

GoodbyeDPI ile Kaspersky arasında doğrudan bir uyumsuzluk bulunmasa da, bazı antivirüs yazılımları gibi Kaspersky de ağ trafiğini izlediği için GoodbyeDPI'nin işlevselliğini kısıtlayabilir. Bu nedenle, Kaspersky'nin aşağıdaki bileşenlerini devre dışı bırakmak veya istisnalar listesine eklemek yeterli olabilir:

alternatif çözümler:

1. ağ trafiği analizini kapatın:
    • Kaspersky'nin "güvenli bağlantılar tarama" (HTTPS tarama) özelliğini devre dışı bırakın.
    • ayarlar → ağ ayarları → şifrelenmiş bağlantıları tarama yolunu izleyerek kapatabilirsiniz.
  2. GoodbyeDPI'yi istisna listesine ekleyin:
    • ayarlar → tehditler ve hariç tutmalar → güvenilir programlar sekmesinden GoodbyeDPI'nin bulunduğu klasörü ekleyin.
    • Özellikle goodbyedpi.exe gibi yürütülebilir dosyaları hariç tutmak önemli.
  3. Kaspersky'yi tamamen kaldırmak gerekir mi?
    • Genellikle yukarıdaki yöntemler yeterlidir. Ancak hala bağlantı sorunları yaşıyorsanız, test amaçlı Kaspersky'yi devre dışı bırakıp GoodbyeDPI'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer fark yaratıyorsa, Kaspersky kaldırılabilir veya daha az müdahaleci bir antivirüs tercih edilebilir.

Kısacası, tamamen kaldırmak yerine öncelikle ayarları değiştirmek ve istisnalar eklemek daha iyi bir çözüm olabilir. Yapay zekaya sordum.

Ücretsiz sürümü iyi mi ya da güvenilir mi tanımıyorum da.

ESET en iyi antivirüslerde ilk 3'e girer. Ama kaspersky para vermişsiniz o sıkıntı.

GoodbyeDPI ile Kaspersky arasında doğrudan bir uyumsuzluk bulunmasa da, bazı antivirüs yazılımları gibi Kaspersky de ağ trafiğini izlediği için GoodbyeDPI'nin işlevselliğini kısıtlayabilir. Bu nedenle, Kaspersky'nin aşağıdaki bileşenlerini devre dışı bırakmak veya istisnalar listesine eklemek yeterli olabilir:

alternatif çözümler:

1. ağ trafiği analizini kapatın:
    • Kaspersky'nin "güvenli bağlantılar tarama" (HTTPS tarama) özelliğini devre dışı bırakın.
    • ayarlar → ağ ayarları → şifrelenmiş bağlantıları tarama yolunu izleyerek kapatabilirsiniz.
  2. GoodbyeDPI'yi istisna listesine ekleyin:
    • ayarlar → tehditler ve hariç tutmalar → güvenilir programlar sekmesinden GoodbyeDPI'nin bulunduğu klasörü ekleyin.
    • Özellikle goodbyedpi.exe gibi yürütülebilir dosyaları hariç tutmak önemli.
  3. Kaspersky'yi tamamen kaldırmak gerekir mi?
    • Genellikle yukarıdaki yöntemler yeterlidir. Ancak hala bağlantı sorunları yaşıyorsanız, test amaçlı Kaspersky'yi devre dışı bırakıp GoodbyeDPI'nin çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsiniz. Eğer fark yaratıyorsa, Kaspersky kaldırılabilir veya daha az müdahaleci bir antivirüs tercih edilebilir.

Kısacası, tamamen kaldırmak yerine öncelikle ayarları değiştirmek ve istisnalar eklemek daha iyi bir çözüm olabilir.
Ben denedim fakat hala sorun çıkarıyor arada.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı