GoodbyeDPI ile Roblox'a girilmiyor

melihxsad

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Başlıkta gördüğünüz gibi her şeye girebiliyorum. Yasaklı olan Discord vs. ama Roblox'a giremiyorum. Sizde de oluyor mu?

Ben normalde Superonline kullandığım için Superonline özel olan servisi açıyorum o yüzden olabilir mi?
Bende superonline kullanıyorum ve roblox açtığımda error veriyordu. Sonrasında diğer alternative_service şeklinde olanlardan denedim, robloxu silip kendi sitesinden yükledikten sonra açabilmeye başlamıştım. (Ayrıca goodbyedpi son sürüm kullanıyorum)

1735762964440.png

Bende Superonline kullanıyorum ve Roblox açtığımda error veriyordu. Sonrasında diğer alternative_service şeklinde olanlardan denedim, Roblox'u silip kendi sitesinden yükledikten sonra açabilmeye başlamıştım. (Ayrıca GoodbyeDPI son sürüm kullanıyorum)

Silip yüklemeye çalıştığımda böyle diyor bir fikrim var mı?

evet herşeye rahatlıkla girebiliyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin yaşadığınız sorunla alakalı olarak şöyle bir şey paylaşmışlar sanırım oyun dosyalarınızla alakalı bir durum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizin yaşadığınız sorunla alakalı olarak şöyle bir şey paylaşmışlar sanırım oyun dosyalarınızla alakalı bir durum.

Hocam anlamadım vallahi hiçbir şey sanırım çözümü yok gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı