Bende superonline kullanıyorum ve roblox açtığımda error veriyordu. Sonrasında diğer alternative_service şeklinde olanlardan denedim, robloxu silip kendi sitesinden yükledikten sonra açabilmeye başlamıştım. (Ayrıca goodbyedpi son sürüm kullanıyorum)Ben normalde Superonline kullandığım için Superonline özel olan servisi açıyorum o yüzden olabilir mi?
Bende Superonline kullanıyorum ve Roblox açtığımda error veriyordu. Sonrasında diğer alternative_service şeklinde olanlardan denedim, Roblox'u silip kendi sitesinden yükledikten sonra açabilmeye başlamıştım. (Ayrıca GoodbyeDPI son sürüm kullanıyorum)
Bende bu hata olmamıştı bunun hakkında bilgim yok, şuan goodbyedpi dns ile normal sitelere ve discorda girebiliyormusunuz?
evet herşeye rahatlıkla girebiliyorumBende bu hata olmamıştı bunun hakkında bilgim yok, şuan goodbyedpi dns ile normal sitelere ve discorda girebiliyormusunuz?
evet herşeye rahatlıkla girebiliyorum
Sizin yaşadığınız sorunla alakalı olarak şöyle bir şey paylaşmışlar sanırım oyun dosyalarınızla alakalı bir durum.
Hocam oyun dosyalarını tamamen silip öyle mi kurmayı denediniz? Program ekle ve kaldırdan roblox'u sildiniz mi?Hocam anlamadım vallahi hiçbir şey sanırım çözümü yok gibi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.