Windows 11Hatayı paylaşır mısın, hangi platform vs vs. yetersiz detay
2.5 senelik Kaspersky kullanıcısıyım. İstisnalara eklesen dahi çalışmıyor ya sileceksin ya komple devre dışı bırakacaksın. İki türlü de bilgisayar aşırı savunmasız kalıyor.GoodbyeDPI Karspersky ile birlikte çalışmaz, Karspersky engeller.
İstisnalara ekleyip çalıştıranları duydum ama genel olarak çalışmıyor diye biliyorum.
Ben de düne kadar çalışmıyor ve istisnalara eklenmiyor olarak biliyordum.2.5 senelik Kaspersky kullanıcısıyım. İstisnalara eklesen dahi çalışmıyor ya sileceksin ya komple devre dışı bırakacaksın. İki türlü de bilgisayar aşırı savunmasız kalıyor.
Hocam discord yasaklandığından beri var bu GoodbyeDPI o zamandan beri Rus Hükümetinden dolayı Kaspersky ile hasımlar resmen. Anlayamadım gitti.Ben de düne kadar çalışmıyor ve istisnalara eklenmiyor olarak biliyordum.
Dün bir kullanıcı istisnalara ekleyerek kullndığını yazmıştı. Detay sormak istedim ama konu başkasına aitti...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.