GoodbyeDPI kurulmuyor

saiona

Centipat
Daha fazla  
Önceden GoodbyeDPI kurmuştım. 2 3 belki 4 5 ay olmuştur dün Kaspersky'ı kurdum orada GoodbyeDPI gitti sildim tekrar denedim yine olmadı. Neden olmuş olabilir? VPN ile girince ping çok yüksek oluyor.

GoodbyeDPI Karspersky ile birlikte çalışmaz, Karspersky engeller.
İstisnalara ekleyip çalıştıranları duydum ama genel olarak çalışmıyor diye biliyorum.

Hatayı paylaşır mısın, hangi platform vs vs. yetersiz detay
Windows 11

1745010118604.png

GoodbyeDPI Karspersky ile birlikte çalışmaz, Karspersky engeller.
İstisnalara ekleyip çalıştıranları duydum ama genel olarak çalışmıyor diye biliyorum.
2.5 senelik Kaspersky kullanıcısıyım. İstisnalara eklesen dahi çalışmıyor ya sileceksin ya komple devre dışı bırakacaksın. İki türlü de bilgisayar aşırı savunmasız kalıyor.

2.5 senelik Kaspersky kullanıcısıyım. İstisnalara eklesen dahi çalışmıyor ya sileceksin ya komple devre dışı bırakacaksın. İki türlü de bilgisayar aşırı savunmasız kalıyor.
Ben de düne kadar çalışmıyor ve istisnalara eklenmiyor olarak biliyordum.
Dün bir kullanıcı istisnalara ekleyerek kullandığını yazmıştı. Detay sormak istedim ama konu başkasına aitti...
Muhtemelen extra çaba vs ile başarmış olabilir... basitçe yapılabildiğini sanmıyorum.

Ben de düne kadar çalışmıyor ve istisnalara eklenmiyor olarak biliyordum.
Dün bir kullanıcı istisnalara ekleyerek kullndığını yazmıştı. Detay sormak istedim ama konu başkasına aitti...
Hocam discord yasaklandığından beri var bu GoodbyeDPI o zamandan beri Rus Hükümetinden dolayı Kaspersky ile hasımlar resmen. Anlayamadım gitti.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı