GoodbyeDPI Roblox açmıyor

• Konuyu başlatan efos
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 8
  • Görüntüleme 123

efos

Hectopat
Daha fazla  
Hiçbir internet sitesinde sorun yok fakat sanki günün bir kısmında Roblox'a giriyor bir kısmında girmiyor gibi. Oyun açıldıktan 10-15 saniye sonra bu hatayı alıyorum. DNS vs. değiştirdim fakat çözüm olmadı. WARP ile denediğimde girebiliyorum. Ne yapmam gerekir?

Dosya Ekleri

• 1759085054905.png
    1759085054905.png
    1 MB · Görüntüleme: 7
Bende de oluyor. Superonline kullanıyorum ve her zaman kullandığım goodbyedpi artık çalışmıyor. Her yerde çalışıyor fakat roblox a asla sokmuyor

Hiçbir internet sitesinde sorun yok fakat sanki günün bir kısmında Roblox'a giriyor bir kısmında girmiyor gibi. Oyun açıldıktan 10-15 saniye sonra bu hatayı alıyorum. DNS vs. değiştirdim fakat çözüm olmadı. WARP ile denediğimde girebiliyorum. Ne yapmam gerekir?

Bu DPI'lık bir hata olduğunu sanmıyorum. Linuxta Zapret'te falan da aynısını yaşıyordum. Ayrıca her oyunda olmuyor farklı oyunlarda halen giriş sağlayabiliyorum. (ya da ben öyle sanıyorum, gerçekten DPI engelli olabilir.)

Bu DPI'lık bir hata olduğunu sanmıyorum. Linux'ta Zapret'te falan da aynısını yaşıyordum. Ayrıca her oyunda olmuyor farklı oyunlarda halen giriş sağlayabiliyorum. (ya da ben öyle sanıyorum, gerçekten DPI engelli olabilir.)

Hocam muhtemelen DPI'lık bir hata. Roblox'un güncellediği bir şey yüzünden sorun çıktığını düşünüyorum. VPN ile denediğim zaman ortada bir sorun yok çünkü.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı