GoodbyeDPI silinmesine rağmen yüksek ping devam ediyor

Rog Aura

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, GoodbyeDPI yazılımını Discord için yüklemiştim fakat çalıştırınca ping sorunu başladı.
LoL ve Zula'da normalde ortalama 25-35 ping alırken sabit 65-70 ping almaya başladım programı CMD'den sildim ama ping devam etti.
Arkadaşıma sorduğumda ise bazen o programı öyle silmenin yetmediğini ve farklı bir program gerektiğini söyledi.
Bilginiz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba, GoodbyeDPI yazılımını Discord için yüklemiştim fakat çalıştırınca ping sorunu başladı.
LoL ve Zula'da normalde ortalama 25-35 ping alırken sabit 65-70 ping almaya başladım programı CMD'den sildim ama ping devam etti.
Arkadaşıma sorduğumda ise bazen o programı öyle silmenin yetmediğini ve farklı bir program gerektiğini söyledi.
Bilginiz var mıdır?
Pingi etkilemiyor, ayrıca devre dışı bıraktığında zaten çalışmaz daha.

Bilginiz var mıdır?

GoodbyeDPI VPN değil hocam sadece DNS değiştirme izni tanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı