Çözüldü GoodbyeDPI Türk Telekom'da çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
1
Daha fazla  
Bugün Türk Telekom bağlattım evime, Discord'a 0 ms ile girmek için GoodbyeDPI kullanmak istedim ancak 2_any_country_dnsredir dosyasını açtığımda hiçbir yere erişim sağlayamıyorum. Ne Discord ne Google ne da başka bir uygulama. Bu nasıl çözebilirim acaba? Tüm ISS'leri kıran bir video var denedim ancak o da olmadı. Türk Telekom kullanıp sadece 2_any_country_dnsredir dosyasını açıp girmeniz yeterli deniliyor ancak onu yaptığımda bu defa hiçbir yere erişim sağlayamıyorum bunu nasıl çözebilirim acaba?

Çözüm
remove_service.cmd'yi yönetici olarak çalıştır ve aşağıdaki forku dene:

Şurada anlattım nasıl çalıştıracağını
Maalesef yaptım olmadı. Anlaşılan WARP dan devam edeceğiz.

@nickyokaga Hocam galiba çözdüm baya bi araştırma yaptım bu 2_any_country_dnsredir dosyasında düzenleme yapıp parametre kısmını -9 dan -5 e çekince çalıştığını söyleyen insanlar vardı. Bende öyle yaptım ancak yine çalışmadı bu defa sadece 2_any_country olan dosyaya aynı işlemi yaptım ve çalıştı Discord ve her yere girebiliyorum. Umarım bir sıkıntı olmaz.
merhaba bende laptoptan deniyorum goodbyeDPI turkey indirdim geçen ay çalışıyordu şimdi olmuyor 2_any_country dosyası nerede ben bulamadım
Neden goodbyeDPI turkey versiyonunu indirdiniz ? Eğer orjinali çalışmadıysa biraz yukarı da yazdığım çözümü deneyin olmazsa başka çözüm bilmiyorum maalesef.

@nickyokaga Hocam galiba çözdüm baya bi araştırma yaptım bu 2_any_country_dnsredir dosyasında düzenleme yapıp parametre kısmını -9 dan -5 e çekince çalıştığını söyleyen insanlar vardı. Bende öyle yaptım ancak yine çalışmadı bu defa sadece 2_any_country olan dosyaya aynı işlemi yaptım ve çalıştı Discord ve her yere girebiliyorum. Umarım bir sıkıntı olmaz.
hocam merhaba aynı sorunu yasıyorum nerde duzenleme yapıyoruz anlayamadım duzenleye bastıgımda parametre dıye bır kısım cıkmıyor

hocam aynı sorunu yasıyorum duzenle yaptıgımda parametre dıye bır kısım cıkmıyor nasıl yapıcaz

1756903409406.png

1756903477311.png

1756903504958.png

bu şekilde yapılıyor parametre yuvarlak içine aldığım kısıma deniliyor.
hocam merhaba aynı sorunu yasıyorum nerde duzenleme yapıyoruz anlayamadım duzenleye bastıgımda parametre dıye bır kısım cıkmıyor

hocam aynı sorunu yasıyorum duzenle yaptıgımda parametre dıye bır kısım cıkmıyor nasıl yapıcaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı