wherwismymnd
Centipat
Hiç bir fikrim yok hocam WI-FI de sorun yaşamıyorum ama Ethernet'de aynı durumu yaşıyorum.Ne yapacağız.
Hiç bir fikrim yok hocam WI-FI de sorun yaşamıyorum ama Ethernet'de aynı durumu yaşıyorum.Ne yapacağız.
Şuan ikisinde de açılıyor anlamadım vala. Silip service_install_dnsredir_turkey deneyin.Hiç bir fikrim yok hocam WI-FI de sorun yaşamıyorum ama Ethernet'de aynı durumu yaşıyorum.
WI-FI de sorun yokta Ethernet yine olmuyor.Şuan ikisinde de açılıyor anlamadım vala. Silip service_install_dnsredir_turkey deneyin.
Hocam belki Killer ile alakalıdır, bi görev yöneticisinde açıksa kapayın ben öyle yaptım ama o mu düzeltti bilmiyorum, bi de restart çaktım.WI-FI de sorun yokta Ethernet yine olmuyor.
Hocam aslında ethernetin benim için şuan pek bir önemi yok ethernet kablosu dandik bazen algılamıyor. Sizin laptop için önerebileceğiniz ethernet kablosu var mı? Konu ile alakasız ama yeni konu açmaya çok üşendim.Hocam belki Killer ile alakalıdır, bi görev yöneticisinde açıksa kapayın ben öyle yaptım ama o mu düzeltti bilmiyorum, bi de restart çaktım.
Amazondan almıştım ugreen heralde bilmiyorum.Hocam aslında ethernetin benim için şuan pek bir önemi yok ethernet kablosu dandik bazen algılamıyor. Sizin laptop için önerebileceğiniz ethernet kablosu var mı? Konu ile alakasız ama yeni konu açmaya çok üşendim.
Hocam sorunu çözdüm galiba ya, DNS'imi DHCP yapıp ethernet kablomu söküp taktım, görev yöneticisinde Killer yazan herşeyi kapadım sonra tekrardan 1.1.1.1 1.0.0.1 yaptım yine sök-tak yaptım.Hocam aslında ethernetin benim için şuan pek bir önemi yok ethernet kablosu dandik bazen algılamıyor. Sizin laptop için önerebileceğiniz ethernet kablosu var mı? Konu ile alakasız ama yeni konu açmaya çok üşendim.
Ethernet mi kullanıyorsunuz WI-FI mı?Hocam yaşadığınız sorunun birebir aynısını yaşıyorum internetten giriyor ama discorda girmiyor ilginç bir şekilde arkadaşımda sorunsuz çalışıyor anlayamadım.
Ethernet kullanıyorum.Ethernet mi kullanıyorsunuz WI-FI mı?
İnternet sağlayıcınız, driverlerinize ve nasıl calıştırdığınıza bağlı çalışması.Ethernet kullanıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.