GoodbyeDPI virüslü mü?

GOLDYCK

Decapat
Daha fazla  
1765809861814.png

Bunu GitHub üzerinden indirdim. Çağrı beye ait sanırım. Ama kuzenim bunun doğru olmadığını Rusya tabanlı olanı kullanmam gerektiğini söyledi. VirusTotal'de 3 ayrı tehdit buldu. Doğru olanın Rusya tabanlı olduğu söylendiği için endişelendim. RAT virüsü yiyebileceğim söylendi. cagritaskn - Overview indirdiğim link bu. Bende tehdit çıkarken kuzende yok.

1765809969004.png

Arkadaşlar ben virüslü olduğunu düşünüyorum sanırım. Yani kullandığım için eğer bir virüs bulaştıysa ne yapabilirim. Windows Defender üzerinden hızlı tarama yaptım bir şey bulamadı. Yine de ben bilgisayarımın işleyişi konusunda bir şeyler yanlış gibi hissediyorum. Belki de kuruntu yapıyorum emin değilim.

Arkadaşlar ben virüslü olduğunu düşünüyorum sanırım. Yani kullandığım için eğer bir virüs bulaştıysa ne yapabilirim? Windows Defender üzerinden hızlı tarama yaptım bir şey bulamadı. Yine de ben bilgisayarımın işleyişi konusunda bir şeyler yanlış gibi hissediyorum. Belki de kuruntu yapıyorum emin değilim.
Virüslü değil. Bu tartışmaya açık bir konu bile değil. Program tamamen açık kaynak zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
    Yukarı