Çözüldü GoodbyeDPI web üzerinde çalışıyor fakat uygulama üzerinde çalışmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

KykleRott

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben Discord ve Roblox'a VPN'e gerek duymadan giriş yapmak istiyorum ve bunun için en ideal yöntem GoodbyeDPI'yı keşfettim. Çoğu videodaki her şeyi yaptım; not defterinden -5 yapma, Turkey halini kullanma, normalini kullanma vs. Fakat bir türlü çözemedim. Sorunum şu: GoodbyeDPI çalışıyor, Discord ve Roblox web üzerinden giriş yapabiliyorum fakat uygulamaya geldiğimizde çalışmıyor. Discord "Checking for updates"de kalıyor, Roblox karışık bir hata veriyor. Yaşayan ve sorunu çözen kişi bana yardım edebilir mi? (DNS 1.1.1.1 veya 8.8.8.8 denedim, olmadı. İnternet sağlayıcım Türk Telekom Fiber.)

Çözüm
Sorunu şu şekilde çözdüm: Öncelikle "Killer Network Service" adlı bir uygulamanın sebep olabileceğini öğrendim. Bende de vardı ve Killer ile ilgili tüm bileşenleri (KillerAPS, KillerNetworkService vb.) Tamamen kaldırdım. Bunu yaptıktan sonra Roblox ve Discord'u sorunsuz, pingsiz kullanmaya başladım.
Evet, ben de Roblox'ta tıkanıyorum. Discord açılıyor ama Roblox'a giremiyorum web sitesinden girebilmeme rağmen.

En azından Discord için aşağıdaki yolu deneyebilirsiniz. Ben Roblox için test yapsam da çalışan parametre bulamadım force modda bile. Ama force mod da geceden bırakmama rağmen bitmemişti.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sorunu şu şekilde çözdüm: Öncelikle "Killer Network Service" adlı bir uygulamanın sebep olabileceğini öğrendim. Bende de vardı ve Killer ile ilgili tüm bileşenleri (KillerAPS, KillerNetworkService vb.) Tamamen kaldırdım. Bunu yaptıktan sonra Roblox ve Discord'u sorunsuz, pingsiz kullanmaya başladım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı